-

Naslovna Vesti Najave koncerata 30 godina benda Ritam Nereda u Novom Sadu i Beogradu

30 godina benda Ritam Nereda u Novom Sadu i Beogradu

 

Bend Ritam Nereda, povodom trideset godina postojanja, organizuje koncert u Novom Sadu, u subotu 18. novembra u klubu Quarter, od 20 i 30 časova i u Beogradu, u Domu Omladine, 25. novembra, od 20:00 časova.

“Spremili smo set listu kakvu do sada nismo svirali, jer mislimo da je to pravi način proslaviti ovakav jubilej. Na bini, pored nas, tu će biti sjajni bendovi kao što su Putrid Blood, Gomila Nesklada i Proleće koji nisu slučajno tu. Jedva čekamo da izađemo na binu”, izjavio je Boban Petronić, frontmen benda, za koncert koji će se održati u Novom Sadu.

Poslednje studijsko ostvarenje “30 godina”, bend je objavio početkom aprila i u toku je turneja na kojoj slave trideset godina postojanja. Specijalni gosti, koji će se pridružiti ovim legendarnim pankerima, u Beogradu, su Spunk, iz Sremske Mitrovice, Flatline, iz Sarajeva i Putrid Blood, iz Šida.

Ritam Nereda beleži i nastupe sa mnogim legendama muzičke scene, Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks. Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Hitovi kao što su “Put beznađa”, “San”, “boje se”, “10 godina” i “Crno je sve” su samo neke od pesama koje su obeležile karijeru ovog benda.

Ulaznice za koncert u klubu Quarter, mogu se nabaviti preko mreže Gigstix, po ceni od 800 dinara, a specijalne ulaznice mogu se naći u prodavnici Mungos Shop i Shamrock Baru, u Novom Sadu.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti putem mreže Eventim Serbia i u FELIX Shop, TC Sremska po ceni od 1000 dinara. Ukoliko ostane ulaznica, na dan koncerta koštaće 1500 dinara.