-

1000mods početkom novembra u Beogradu

1000modsGrčki stoner rock bend 1000mods nastupiće u petak, 4. novembra, u Ustanovi kulture Božidarac u Beogradu. Gosti na nastupu će biti sastav Northern Revival iz Novog Sada.

„Snaga, odlučnost i samopouzdanje kojom plene ovi muzičari može se spoznati samo ukoliko ih vidite uživo. Na studijskim snimcima zvuče odlično, ali ono što možete razmeniti s njima u njihovoj neposrednoj blizini svakako je sirovije i emotivnije. Sve što oni rade poseduje izvestan kvalitet, a njihova spremnost da idu na ovakve duge turneje prepune koncerata će im sigurno doneti uspeh“, tako je Balkanrock video nastup 1000mods održan 2017. godine u Elektropioniru.

Dugoočekivani četvrti album sastava 1000mods „Youth of Dissent“ koji je producirao legendarni producent Mat Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden itd.) prekinuo je prostorno-vremenski kontinuum, postigavši nemoguće: putovanje kroz vreme u slavne 90-e i njegov legendarni grunge rok eksplozija! Primitivan, originalan i inspirativan, njihov tada tek uspostavljeni stil pisanja pesama odmah je zainteresovao širu publiku, nailazeći na ogromno uzbuđenje kako obožavalaca, tako i međunarodne muzičke štampe. Sada, suočeni sa oporavkom muzičke industrije nakon pandemije i moćnim povratkom svirki uživo, 1000mods prekida svoju kampanju širenja reči, kako bi zauzeli svet silom, šireći svoju muziku ponovo poput požara.

Northern Revival je bend iz Novog Sada. Njihova muzika ako mora da se etikerita nekim žanrom možda bi najtačnije mogla da se nazove stoner heavy rock iako je mnogo više od toga. Može se čuti mnogo uticaja u njihovoj muzici, od klasičnog rock’n’rolla, sludge metala, bluza, psihodeličnog roka, hard core-a do stonera koji su se u njihovoj muzici brusili i polirali 10 godina da bismo došli do onoga što definiše zvuk i stil benda danas. Ovaj sastav nam u Božidarac donosi zvukove svog aktuelnog albuma „Modification“ .

1000mods (GR) & Northern Revival: Prodaja karata

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara možete kupiti u Zaokretu (Cetinjska 15, radno vreme : 12 – 00 h). Na dan koncerta karte će se prodavati na ulazu – od 20 h, po ceni od 1500 dinara. Za one koji žive vab Beograda omogućena je rezervacija karte po redovnoj ceni (1200) na resetorbooking@gmail.com – u pismu navesti ime, prezime, broj mobilnog i količinu ulaznica.

Najnovije vesti

Izdvajamo