-

Blankfile najavili novi EP i novu tajnu svirku u Beogradu

Blankfile KPTM Beograd slike fotografije galerija Truth be soldBeogradski hardcore sastav Blankfile najavio je novu svirku na tajnoj lokaciji 21. januara u Beogradu, a na njoj će pretpremijerno odsvirati novi EP „Gold Standard“. Bend je najavio da bi EP trebalo da zvanično izađe u februaru ili martu ove godine, kao i da će ga na beogradskoj svirci odsvirati u celosti.

Upad na svirku je besplatan, a sve što je potrebno je da kliknete „going“ na Facebook eventu, ili da se javite bendu na nekoj od društvenih mreža. Bend će vam na dan svirke javiti lokaciju na koju ćete moći da uđete samo ako ste na spisku.

Sličnu stvar bend je uradio i 2021. godine, tada promovišući svoj EP „Truth Be Sold“ takođe na tajnoj lokaciji. Kako su najavili, i taj EP će u celosti biti odsviran na koncertu 21. januara. Zajedno sa njima, nastupiće i metalcore sastav Sides.

„Ovakav show zaslužuje posebnost i full komoditet za sve nas to veče. Jedini način da budemo svoji na svome smo već oprobali i ispalo je super. Radimo istu šemu – daleko od očiju, ali blizu srca! I naravno da vam nećemo reći lokaciju do samog dana dešavanja. Svi koji potvrde attend dobiće info gde i šta na dan dešavanja“, napisao je bend na eventu.

Kao i na prethodnoj tajnoj svirci, Blankfile najavljuje da će i na ovoj snimati spot. Ovog puta, to će biti za neku od pesama sa predstojećeg EP-ja, kojom će i najaviti njegov izlazak. Do tada, bacite pogled na „Schadenfreude“ i svirku iz septembra 2021. godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo