Naslovna Ključne reči Tvornica Kulture

Ključna reč: Tvornica Kulture

Goran Bare & Majke u Tvornici kulture

Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenog na poseban nedjeljni koncert povodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Po mnogima najvećih rock pjesnik ovih prostora, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma (“Unplugged” i “Majke u Tvornici”). Ovog puta će Bare i njegova banda uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada na nedjelju, pa će samim time i cijeli timing biti prilagođen. Vrata dvorane otvoriti će se, naime, u 19:00, a koncert početi u 20 sati.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma “Nuspojave” po prvi put je solo nastupio na stadionu Šalatu napunivši ga do posljednjeg mjesta, što tek rijetkima uspije. Koncert u Tvornici vratiti će ga sa stadiona u dvoranu, a set lista će sadržavati sve najvažnije momente iz prebogatog repertoara – od “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, “Fantastična vatra”, “Krvarim od dosade”, “Put ka sreći”, “A ti još plačeš”, “Vrijeme je da se krene”, “Grešnik”, “Teške boje”, “Dobro se osjećam”, “Iz sve snage” do novijih “Ljubav krvari”, “Skarabej Go-Go” i “To nije igra”.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kn u pretprodaji te 150 kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Poljski prog rock veterani Riverside stižu u Tvornicu kulture

Riverside Dom omladine Beograd

Poljski prog rock veterani Riverside stižu u Tvornicu kulture 5. ožujka, 7 godina nakon posljednjeg gostovanja.

Izuzetno cijenjena poljska četvorka na sceni je debitirala davne 2001. godine svojom moćnom mješavinom metala i prog rocka zbog čega su često stavljani u istu ladicu s velikanima poput Mars Volta ili Opeth. Već prvim albumom “Out Of Myself” doživjeli su priličan uspjeh na Starom kontinentu, ali pravi proboj ostvaren je 2005. izdanjem “Second Life Syndrome”, objavljenim za ugledni label Inside Out, zahvaljujući kojem su prešli cijelu Europu i zabilježili prve svirke u Americi. Do danas je bend objavio tri EP-a i sedam studijskih albuma, od kojih posljednji “Wasteland” 2018. godine.

Prvi nastup u Hrvatskoj Riverside su imali 2010. u Močvari, a ovaj put stati će u koncertnoj dvorani u Šubićevoj u četvrtak, 5. ožujka. Ulaznice u prodaju kreću u petak 11. listopada po cijeni od 90 kn koja je na snazi do 30. studenog. Od 1. prosinca do 4. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn, a na dan koncerta 120 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

William DuVall u Tvornici kulture

Alice in Chains Budapest Park Budimpešta

William DuVall, vokal legendarnih Alice In Chains, održat će intiman akustični koncert u Malom pogonu Tvornice kulture u utorak 14. travnja 2020. godine.

William DuVall u Zagreb stiže na velikoj svjetskoj turneji na kojoj promovira svoj prvi solo album “One Alone” objavljen 4. listopada. Prve kritike govore o fantastičnom materijalu ističući kako je DuVall u nove pjesme unio svoje čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmana grunge velikana. Dva već izdvojena singla pjesme su “Til The Light Guides Me Home” i “White Hot”. Na poziciji ko-vokala i ritam gitariste Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006. godine, podjelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom. S Alice In Chains objavio je tri albuma, a aktivan je i u još dva benda – Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.

Zagrebački koncert održat će se u Malom pogonu Tvornice kulture za koji će u ponudi biti svega 220 ulaznica. U prodaju kreću u petak 11. listopada po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Apocalyptica dolazi u Zagreb

ApocalypticaU ponedeljak, 20. januara u zagrebačkoj Tvornici kulture zakazan je koncert velike finske četvorke Apocalyptica.

Istinski muzički istraživači i inovatori, kultni kvartet violončela poslednju posetu Zagrebu odradili su u aprilu 2017. u sklopu turneje povodom 20 godina njihovog prekretničkog albuma “Plays Metallica By Four Cellos”.

“Album smo kreirali kao punokrvno umetničko delo, ne razmišljajući o singlovima, trajanju singlova ili nečem sličnom“ – priča osnivač grupe Eicca Toppinen – “izazovno je dobiti sve prave detalje i boje i još uvijek imati energiju pravog metal benda“. Album naziva “Cell-O” još uvek nema službeni datum izlaska, a Zagreb će biti jedan od prvih gradova u kojima će se uopšte čuti nova muzika.

Naime, Apocalyptica kreće na turneju 17. januara i to kao specijalni gosti na turneji grupe Sabaton, onda će skrenuti prema Tvornici kulture na prvi samostalan koncert. Biće to jedna od zaista retkih prilika da se igde u Evropi pogledaju na solo nastupu.

Ulaznice u prodaju kreću danas u 13:00 po ceni od 150 kuna koja je na snazi do 20. oktobra. Od 21. oktobra do 19. januara za ulaz je potrebno izdvojiti 170 kuna, a na dan koncerta 200 kuna.

20 godina Tvornice kulture

tvornica

Tvornica kulture pokrenuta je u rujnu 1999. kao “polivalentni pogon za proizvodnju kulture”, otvoren za nove ideje i pokrete u rasponu od kazališnih i plesnih predstava i performancea do filmskih projekcija i koncerata.

Multimedijalna priroda, tada jedne dvorane, a danas dva pogona u kombinaciji s lokacijom u središtu grada, od početka je Tvornicu učinila okupljalištem različitih vrsta umjetnika i izvođača i ravnopravnim nasljednikom kako obližnjeg Kulušića, tako i potentne zagrebačke scene iz vremena 70tih i 80tih. Taj osnovni koncept predstavljen prije dva desetljeća učinio je od Tvornice vodeći umjetnički prostor naše regije, jedno od mjesta u kojima je urbani duh grada itekako živ i kreativanj. I mada je tijekom godina postala najglasovitija po koncertima i glazbenim događanjima sadržajno je pokrivala puno smjerova, ponajviše teatar, prije svega kroz predstave našeg Hotela Bulić koji imaju čak 11 premijera na svom kontu. Kalendar se redovito punio i sajmovima, kvizovima, konferencijama, snimanjima reklama i spotova, a odnedavno tu je dodana i aktivna organizacija evenata.

Pozornicu u Šubićevoj tijekom 20 godina djelila su ogromna glazbena imena, od Patti Smith, Noela Gallaghera, Davida Byrna, Johna Lydona, Micka Jonesa, Johna Calea, Jane Birkin, Joea Satrianija, Jessie Ware, Femija Kutija, Roisin Murphy, Ryana Adamsa, Macy Gray, DJ Shadowa, Courtney Barnett, Kurta Vilea, Toma Odella do grupa Slayer, Faithless, Offspring, Eagles Of Death Metal, Fun Lovin Criminals, Editors, White Lies, Morcheeba, Mastodon, Down, Death Grips, Fleet Foxes, Jon Specer Blues Explosion, The Gaslight Anthem, Dropkick Murphys, Apocalyptica, Sepultura, Human League, M83, Groove Armada, Warpaint, Ministry, Machine Head, Enter Shikari, Black Rebel Motorcycle Club, Rollins Band, Buena Vista Social Club i mnogi drugi. Gotovo da ne postoji niti jedan regionalan izvođač kako onaj etabliran, tako i onaj koji tek započinje, a da nije barem jednom nastupio u Velikom ili Malom pogonu. Popis kreće od Josipe Lisac, Arsena Dedića, Hladnog piva, Darka Rundeka, Urbana, Leta 3, Elementala, Vojka V, Brkova, Partibrejkersa, Vlade Divljana, Jure
Stubića, Zorana Predina, Gorana Bareta i Majki, Kojota, Elementala, Pipsa, Kawasakija i nastavlja se u nedogled stotinama i stotinama imena.

Glazbeni serijal obilježavanja 20 godina kreće danas koncertom Hindi Zahre te se nastavlja do kraja prosinca koncertima grupa Kawasaki 3P, Let3, Kojoti, Repetitor, My Baby, Urbaa & 4, U pol’ 9 kod Sabe, Brand New Heavies, Jura Stublić & Film, Psihomodo Pop, At The Gates, Godspeed You! Black Emperor, Acid Arab, De Staat, 30Zona, Retfatlanta & Numero, kao i solističkim nastupima Marka Lanegana i Olafura Arnaldsa.

Tvornica kulture ugostila je dosad više od 600 različitih izvođača, mnoge od njih puno puta, na više od 2000 događaja koje je posjetilo milijun i pol posjetitelja. Značenje za Zagreb i Hrvatsku idealno je neki dan zaokružio kolega Hrvoje Horvat: naša Tvornica kulture slavi 20 godina postojanja, udarnički, kao jedna od rijetkih domaćih tvornica koja nije otišla u stečaj, nego nerijetko rasproda sve što stvori.

Acid Arab, pariški kolektiv DJ-a i glazbenika, nastupit će u Tvornici kulture

acid arab

Acid Arab, pariški kolektiv DJ-a i glazbenika, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture 29. studenog u sklopu turneje na kojoj će promovirati svoj nadolazeći album “Jdid”. Pariz, poznat kao transkulturalni melting pot glazbenih stilova iz cijelog svijeta, 2012. je bio i mjesto gdje su DJ-I Guido Minisky i Hervé Carvalho osnovali Acid Arab. Njihov primarni cilj u tom trenutku bio je stvoriti prostor za predstavljanje arapske kulture u svijetu moderne elektronske glazbe.

Cijena ulaznice je 65 kn do 1. listopada, 80 kn do 28. studenog, te 100 kn na dan koncerta.

Ovaj event jedan je u nizu koncerata koji se održavaju pod zajedničkim nazivom Fall festival, jer festivala nikad dosta, a u sklopu kojeg u Tvornici nastupaju i Acid Mothers Temple, Repetitor i Mark Lanegan Band. Jedinstvena festivalska ulaznica za sve koncerte je 290kn.

Službena prodajna mjesta: Entrio, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb; Rockmark, Berislavića 13, Zagreb

Seine objavili alum „22“ na vinilu i live singl iz zagrebačke Tvornice kulture

Album koji se od maja meseca može kupiti na CD-u i preuzeti sa sajta ovih dana izašao je i na vinilu, javlja Monlee Records. U isto vreme je objavljen i snimak pesme „Nebo“ s koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture gde su Seine u okviru programa Vinyl Factory nastupili zajedno sa Klinikom Denisa Kataneca.

Inovativni transžanrovski pristup, sočne dosetke i 100% autentična muzička ekspresija su ono zbog čega je album „22“  teško uporediv sa bilo čime.

Drugi studijski album „22“ obeležen je zagonetnim zvukom koji probija žanrovske konvencije i u sebi kombinuje alternativni rock, trip hop i no wave. Zagrebački dvojac podario nam je album pun kompleksnih aranžmana i robusnih instrumentalnih podloga a nama ostaje da uživamo u njihovim funky, freaky i nekonvencionalne gruvovima.

Električna i akustična gitara i bubnjevi i dalje su središte njihovog muzičkog izraza ali se zvučna paleta proširila unošenjem elektronskih semplova i mantričnih poliritmija.

Grupa Seine ovog ljeta nastavlja s promotivnim koncertima.

LET3 svira jedinstveni set za 20 godina zagrebačke Tvornice kulture

Let3 Dom sportova Zagreb

Riječki Let3 velikim će koncertom 5.10.2019. označiti jedan od centralnih događaja višemjesečnog obilježavanja 20 godina Tvornice kulture. Nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg nastupa grupa se vraća u Šubićevu s jedinstvenim, specijalno složenim setom za novo zagrebačko ukazanje.

Let3, jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih bendova u regiji, u Tvornici kulture je zabilježio neke od svojih antologijskih nastupa, poput prvog zagrebačkog pojavljivanja nakon uskrsnuća u studenom 2000. i svirke na Trećem festivalu svjetskog kazališta kada su, između ostalog, jako uvjerljivo izveli pjesmu “Beautiful Day” grupe U2. Tvornici su se vraćali više puta, a njihov posljednji nastup u rujnu 2018. ostao je zabilježen kao jedan od koncertnih highlighta jeseni.

Koncert Leta3 dio je više mjesečne proslave 20 godina Tvornice kulture koja će biti obilježena s 20 koncerata domaćih i inozemnih izvođača.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Službena prodajna mjesta: Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr, Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13, Zagreb), Dancing Bear (Gundulićeva ul. 7, Zagreb), Croatia Records (Bogovićeva ulica 5, Zagreb), Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb)

 

Kawasaki 3P u Tvornici kulture

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Miljenici zagrebačke publike Kawasaki 3P bend su koji postoji već 25 godina, a i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom.

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a, a četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. U Tvornici će se slušati sve od “Antonije”, “Puta madre” i “3 Problema” preko “Snifa san glu”, “Niskarastaman” i “Kristin” do “Kak si, pa tak”, “Ni da ni ne” i “Loš, zao”.

Antologijski debi “Kawasaki 3P”, megauspješni “Idu Bugari” i bestseller “Goli zbog pasa” albumi su i ključni momenti karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje ”25 godina x Teatra &TD” kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar &td, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa. Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža, a bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu 28. rujna.

Ulaznice su u prodaji po 70 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
● www.entrio.hr

Olafur Arnalds u Tvornici kulture

Ólafur Arnalds

Ólafur Arnalds, cijenjeni islandski producent i multi-instrumentalist, premijerno dolazi u Hrvatsku ove jeseni i to 21. studenog u zagrebačku Tvornicu kulture. Vlasnik nekih od najboljih glazbenih djela atmosferičnog popa i amijentalne elektronike, dolazi u pratnji punog benda i na krilima izuzetnog posljednjeg studijskog albuma “re:member” objavljenog prošle godine. Kada je počeo stvarati glazbu, Ólafur je pisao pjesme za imaginarne filmove iz njegove glave, ne misleći da bi itko drugi htio čuti glazbu koja je produkt njegove introspekcije. Sada je jedan od najpoznatijih svjetskih skladatelja, a
ugled je stekao spajanjem neo klasične glazbe s elementima post rock, pop i elektronike.

Umjetnik, skladatelj i producent koji spaja emocije i tehnologiju nakon gotovo dvogodišnjih solo turneja po Europi, SAD-u i Australiji sada s bendom donosi novi show kojeg hvali publika i kritika. Zagreb će moći vidjeti jedinstveni nastup kojeg uz Arnaldsa čini i gudački kvartet, perkusionist, dok sam Ólafur se poigrava s pianom i sintisajzerima. Središnji dio live nastupa su i dva samostalna generativna piana koja su pokretana posebno razvijenim
programom, a genijalnu tehnologiju razvijao je Ólafur sa svojim timom. Prateći Ólafurove tonove, oni svaki put sviraju pomalo drugačije, čime je svaki nastup jedinstveno iskustvo.

Olafur Arnalds ima široki katalog, od skladanja soundtracka za BBC seriju “Broadchurch” koja ga je još više približila publici i zaslužila mu nagradu BAFTA, The Chopin Project s kojim istražuje klasičnu glazbu ili Island Songs zbog kojeg je putovao na sedam lokacija po Islandu kako bi surađivao s raznim glazbenicima. Osnovao je eksperimentalni techno duo Kiasmos, surađivao je s Nilsom Frahmom na nizu izdanja, a suradnje na filmovima i
serijama značajno su lansirale njegovu karijeru. Glazbeni put je počeo kao bubnjar za mnoge islandske metal bendove, a nakon što je za jedan napisao solo dionice na klaviru, otpočeo je solo karijeru u potpuno novom žanru, te 2007. izbacio album “Eulogy For Revolution“. 2010. uslijedio je “…And They Have Escaped the Weight of Darkness”, a 2012. “Stare”, prvi kolaborativni album s Nilsom Frahmom i EP “Thrown” s projektom Kiasmos, zatim niz solo EP-jeva, kao i album “For Now I Am Winter” gdje je prvi puta upotrijebio vokal.

Službeni četvrti solo album “re:member” predstavlja najznačajniju i najljepšu anifestaciju Arnaldsove glazbene vizije do sada, a slušatelje vodi kroz razne osjećaje i raspoloženja. Može se zamjetiti svaki djelić njegovog rada i utjecaji glazbenih žanrova, kompozicije, soundtrackovi, zvukovi iz prirode, a album je živ i stalno se kreće, jer svaki put čujete nešto novo i dogode se neočekivane stvari. Genijalno izdanje predstavilo je i jedinstveni, za njega rađeni, software Stratus koji šalje upute za dva piana, a ritam i tempo je odredio sam Arnalds kroz svoje sviranje. Album odašilje ideju kako je njegova glazba kontinuum i
želju da istražuje nove teritorije.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 26. srpnja po cijeni od 150 kn, a na sam dan koncerta, ako ih ostane, bit će 180 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Psihomodo Pop predstavlja spot za pjesmu ”Deja Vu” i najavljuje koncert u Tvornici Kulture

Psihomodo pop Nisomnia Niš

Nakon što su nas ovog četvrtka na prepunoj ljetnoj terasi Vintage Industriala raspametili akustičnom svirkom svojih najvećih hitova i još jednom podsjetili zašto svi toliko volimo karizmatičnog Gopca i legendarne Psihiće već više od 30 godina, predstavljaju nam i novi sjajan spot za “Deja vu” te najavljuju koncertnu promociju nadolazećeg albuma u Tvornici kulture!

Inspiracija za tekst i ovaj je put Gopcu bila jedinstvena, nepredvidiva, nezaobilazna i najposebnija – ljubav, a uz ubačene dionice sitara u aranžmanu, na trenutke nas vraćaju u “lude sedamdesete”, gdje nas je vizualno odveo redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

“Imamo novi spot! Snimio ga je Spielberg iz Zagreba – mister Gonzo. Zove se Deja Vu. Odličan je, sve te nekaj podsjeća da si već bil tu…i to. Gonzo majstore!”, poručuje Davor Gobac.

Nakon “Ako želiš biti moja” i “Sve će biti u redu”, trećim singlom najavljuju svoj 11. studijski album ”Digitalno nebo” te njegovu koncertnu promociju koja će se održati u subotu, 16.11. u Tvornici kulture. Early bird ulaznice po cijeni od 70 kn u prodaji su do 1.9. ili do isteka zaliha,a dostupne su u sustavu Eventima i prodajnim mjestima Eventima.

Kojoti najavili koncertnu promociju u Tvornici kulture

Legendarna grupa Kojoti održat će koncertnu promociju novog albuma “Sve je pod kontrolom?” u petak 25. listopada 2019. u Tvornici kulture. Njihov nastup bit će dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.
Za mnoge jedan od ponajboljih rock’n’roll bendova ovih prostora dolazi u Tvornicu na svoju prvu pravu promociju hvaljenog novog albuma, a uz nove stvari Kojoti će svirati i dobro poznate pjesme iz svog opusa, poput “Sto milja daleko od nje”, “Razuzdan i lud”, “Izgubljen u svemiru” te “Hodala je pola metra iznad zemlje”, kroz koji će nas provesti u dva sata svirke.

Ostavljajući publiku bez daha i pokazujući da je kemija među njima i dalje živa nakon velikog povratka na scenu, Kojoti su ovog ožujka isporučili novo studijsko izdanje “Sve je pod kontrolom?” koje je odmah po objavi kod svih kritičara ocijenjeno kao jedno od najboljih izdanja godine. Svojim modernim aranžmanima, žestokom svirkom i odličnim tekstovima doživio je najveće hvalospjeve svih glazbenih kritičara koji ga nazivaju uvjerljivim, sirovim i iskrenim. Dodaju da je album najbolji uradak koji su Kojoti do sada napravili i već ga obilježavaju kao konkurenta za rock album godine. Nastupi Kojota uživo zaista su impresivni i posebna su atrakcija kojom bend svaki put iznova oduševi publiku, od klupskih svirki do nastupa na velikim dvoranskim i open-air festivalima. Sa svim tim pozitivnim kritikama novi album postaje jedan od glavnih favorita za dobivanje nagrade Porin za Rock album 2019.

Utemeljeni 1992. Kojoti su odsvirali stotine koncerata prezentirajući čistu energiju, hedonizam i sirovi rock’n’roll. Nakon prva dva albuma, “Kojoti” iz 1995. i “Halucinacija” godine nakon, zadnji je bio “Sex Disko Kung Fu” iz 1998., da bi se dvije godine nakon toga grupa raspala. Legendarni bend ponovo se okupio nakon čak 17 godina duge hibernacije. Izuzetno uspješan povratak, pokrenut na najvećem hrvatskom zimskom rock festivalu Brijačnica 2017., osigurao im je nisku nastupa po cijeloj regiji od kojih su mnogi bili rasprodani, a kritika da je nazvala jednim od najboljih povrataka na scenu. Nakon toga izlazi i CD box set “Dragocjeno, raskošno, blistavo” s nanovo remastiranim dosadašnjim izdanjima, a u veljači 2018. objavljeno je LP vinilno kompilacijsko izdanje “Najboljih 11”, dok je aktualni album vani od ožujka.

Kultna imena rocka nakon genijalnog povratka na secnu okupljaju stare i stvaraju nove fanove, a Alen Marin, Davor Viduka, Bobo Grujičić i Vanja Marin pripremaju prvu pravu promociju novog albuma u Zagrebu u petak, 25. listopada u Tvornici kulture, što je savršen poziv za doživjeti legendarnu rock priču ovih prostora.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 70 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
● www.entrio.hr

Najčitanije

Izdvajamo!