-

Vrooom nastupili u Feedbacku

Juče je u niškom klubu Feedback publika imala priliku da uživa u beogradskom electro rock sastavu Vrooom. Dokaz da su dve bas gitare, bubanj i vokal dovoljni za odličan provod.

Niška publika je već navikla na Feedback kao mesto na kome se sluša alternativa, pa je shodno tome već u 22:30, za kada je bio najavljen početak, prostor bio poprilično ispunjen. Sa početkom se kasnilo čitavaih sat i po vremena iz neobjašnjivih razloga. Međutim kada su se na binu popeli Tamara Kojić (vokal), Nemanja Knežević (harmonika, truba i glas), Marko Grubić (bas), Aljoša Varga (fretless bas) i Branislav Potić (bubanj) počela je fenomenalna svirka koja karakteriše Vrooom!

Pored poznatih numera sa albuma „Evolucija“ publika je čula i nekoliko novih pesama sa predstojećeg albuma koji nosi radni naziv „Input“, čija se premijera očekuje decembra. Atmosfera je bila poprilično zagrejana a Tamara je nekoliko puta silazila i igrala sa publikom. Iako dosta mlađa od prethodne pevačice uspela je da ostvari kontakt sa publikom, malo kopirajući Vanju (prethodnu pevačicu). „Missreality“, „Mask“ i „Awakening“; pesme koje odlično odslikavaju kreativnost i originalnost ovog benda koji se inače bavi i pisanjem muzike za pozorište. Svirka je trajala oko sat vremena, bend je na bis odsvirao 3 pesme mada je svakako bilo očigledno da publika želi još.

Bend je trenutno na turneji gde će posetiti gradove u Srbiji, Francuskoj i Bosni i Hercegovini.

Autor fotografija: Nemanja Zdravković