-

NaslovnaReportažeUspešan debi Svemirka u Nišu (foto izveštaj)

Uspešan debi Svemirka u Nišu (foto izveštaj)

Svemirko Feedback Niš
foto: Ivan Dinić

Iako jedna lasta ne čini proleće, sigurno je da jedan ovakav koncert makar može da bude indikator dobrog početka ovogodišnje sezone u Feedbacku. Naime, sinoć je u krcatom klubu, po prvi put u Nišu, nastupio sastav Svemirko.

Svemirko Feedback Niš

Nakon nedavno rasprodatog nastupa u Beogradu, bilo je jasno da će Svemirko proći slično i u Nišu. Te je koncert pred, skoro do kraja, popunjenim kapacitetima Feedbacka počeo nešto pre ponoći.

Svemirko Feedback NišPublici su se predstavili sa numerama sa “Vanilije” i nešto svežijeg izdanja “Tunguzije” izazaivajući svakom pesmom oduševljenje mase.

Svemirko Feedback NišInteresantna pojava kojoj nismo kao čovečanstvo dugo prisustvovali, čini se još od The Beatlesa, su ženski fanovi koji histerično, gotovo animalno, reaguju na bend, koji su gotovo preskačući preko svih pohitali ka prvim redovima ne bi li bendu bili što bliže.

Svemirko Feedback NišSjajno ozvučenje i dobra usviranost za rezultat su imali sjajnu reakciju publike, rasplesanost u malenom prostoru u kome dominiraju dim, miris alkohola, uzvici i povici omiljenih delova pesama.

Svemirko Feedback NišPreko “Žene od vanilije”, “Možda nisam dobar”, “Meni se ne svira” i “Dizajnerice Laure”, gotovo ekspresno, za samo sat vremena došlo je do kraja zvaničnog druženja uz “Gdje si do sad“, nakon čega je, iako se publika nadala bisu, sa zvučnika krenula muzika osamdesetih i označila početak “žurka” dela večeri.

Svemirko Feedback Niš