fbpx

-

Naslovna Reportaže Tradicionalno otvorena bašta KST-a (foto izveštaj)

Tradicionalno otvorena bašta KST-a (foto izveštaj)

KST hor Bašta KST BeogradSinoć je, u punom prostoru bašte KST-a, tradicionalnim koncertom otvorena letnja sezona ovog prostora. Nešto posle ponoći, čast da započne veče pripala je horu KST-a, sa kojim je publika zajedno pevala “Stand by me”, “Krug”, “Beograde”, “Bebe”.

Nakon njih na binu izlazi mladi bend Dram, koji je izvodio obrade, ali i par autorskih pesama.

Dram KST bašta BeogradPublika je zatim pozdravila i super grupu Škrtice, koja je podigla i razdrmala publiku. Cane, koji vodi ovu ekipu je istakao kako oni jesu Škrtice, ali su i izdašni, i poručio ljudima da razmišljaju i ne budu škrti u tome.

Škrtice KST bašta BeogradRomantični zvuci Vampira i zaljubljeni parovi su bili nešto drugačije od žestoke svirke Škrtica. Povremena kiša se uklopila uz stare hitove ovog benda, od “Ona zna”, preko “Beograde”, do “Ramalama ding dong”.

Stereo banana KST bašta BeogradČini se da je za kraj ostala publika željna bržih ritmova, tako da je dvojac Stereo Banana od početka nastupa imao najveću podršku publike. Nažalost, zbog kašnjenja celog programa, poslednji bend nije imao prilike da izvede kompletan nastup, ali smo čuli neke od najpoznatijih pesama.