-

NaslovnaReportažeTanja Jovićević u Nisu

Tanja Jovićević u Nisu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

6U subotu, 21.aprila u sali Niskog pravnog fakulteta Tanja Jovicevic, Rich Bitch i Blue Bridge Band odrzali su nezaboravan koncert Niskoj publici, koja je dosla u velikom broju kako bi propratila ovu svirku…
Koncert je poceo nastupom manje poznate grupe „Blue Bridge Band“ ciji sastav cine nemacki gitarista i saksofonista, americki basista i pevac, spanski gitarista… Njihov nastup je poceo kao jedna opustena blues/jazz svirka sa obradama poznatih pesama, da bi lagano presli na Spanski folk, da bi jedna bas linija oznacila pocetak pesme Seven Nation Army grupe Whitestripes, koja se pretocila u Hendrixov-u Hey Joe i u Pink Floydov-u Another Brick in the Wall.

Na scenu su izasli clanovi grupe Ritch bitch, kojoj se nakon prve pesme pridruzila zvezda veceri Tanja Jovicevic. Na Tanjinom licu se moglo videti odusevljenje zbog velikog odziva publike pa se zato i potrudila da svirka bude na vrhunskom nivou. Tanja je svoje vokalne sposobnosti pokazala pevajuci obrade poznatih svetskih blues i rock pesama.

Nadamo se da ce Tanja postati redovan gost u nasem gradu.