-

Svi na pod! rasplesali Tvornicu

Svi na pod!
Foto: Dorja Kožić

Tvornica kulture jučer je ugostila Svi na pod!, energičnu šestorku iz Beograda koja je sat i pol zabavljala publiku u Malom pogonu. Ovo im je već drugi nastup u zagrebačkoj Tvornici, gdje su dokazali da će biti vrijedni i eventualnog trećeg posjeta hrvatskoj metropoli.

Svi na podZapočeli su s pjesmom „O mladosti“ s njihovog prvog albuma „Prvi!“ nakon što je vokalistica Bojana Vunturišević protrčala kroz publiku, odmah ostavljajući dojam malene, ali itekako karizmatične izvođačice.

Iako prehlađena, Bojana je s čajem od mente u jednoj ruci i mikrofonom u drugoj priredila pravi show zagrebačkoj publici. Njena interakcija s publikom je bila izuzetna i uspjela je sramežljivu publiku nakon samo par pjesama opustiti i natjerati ih na ples. Ovaj koncert je bio namijenjen predstavljanju novog albuma „Mladost“, ali su se mogli čuti i stari hitovi kao što su „Boogie woogie“, „Afrikanac iz Beograda“ ,“Ušće“ i drugi. Sa novog albuma pjesme kao što su „Barakuda“ i „Put“ su jako dobro odjeknule pred probranom publikom te se može zaključiti da je novi  album pun pogodak.

Svi na podNe tako mnogobrojna publika nije bila prepreka da se profesionalno i entuzijastično odradi koncert, jer pozitivne energije nije manjkalo. Prepoznatljiv zvuk ide ruku pod ruku s Bojaninim plesnim stilom koji pokazuje koliko ona stvarno uživa u svojoj glazbi i njena energija se jedino mogla opisati kao zarazna.

Najveće iznenađenje je svakako bilo pojavljivanje Nenada Kovačića, frontmana grupe Antenat. Pretpostavljamo da je Nenad došao anonimno poslušati predstavnike nove srpske glazbene scene, ali je i njega Bojana uspjela nagovoriti da zajedno otpjevaju pjesmu „Zlato“, benda Vještice te se može na obostrano zadovoljstvo reći da je međunarodna suradnja prošla i više nego odlično kod publike.

Koncert je završio predstavljanjem članova banda, ali i zadovoljstvom publike jer ne postoji loša izvedba društva iz Svi Na Pod!

Svi na pod

Save