-

Shoot me Wendy uz podršku Lolite predstavili novi album „Sticky Floors“

shoot-me-wendyTko god kaže da u Zagrebu nema događanja tijekom tjedna, vara se! Lagano zagrijavanje za nadolazeći vikend neki su započeli u zagrebačkom Klubu, na sinoćnjoj promociji albuma „Sticky Floors“ zagrebačkog power pop/ post punk benda Shoot me Wendy.

Predgrupa i podrška im je bio koprivnički indie/ pop/ rock bend Lolita i Radio Student u sklopu čijeg programa pod nazivom Studentski četvrtak se održala promocija.

Dečki iz Lolite su startali kako je predviđeno s pjesmama „Why do you talk?“, nastavili s „Why don’t you“, a našla se tu i „Bombs Away“ kojom najavljuju novi EP. Dakle, bilo je tu nekoliko novih stvari i podsjetili nas da imaju i one starije. Publika se zadovoljno njihala u ritmu, a prve redove su ipak sramežljivo ostavili praznima. Najavom novog EP-a su pozdravili publiku i zahvalili se.

Shoot me Wendy su krenuli nakon kraće pauze pjesmama s novog i starog albuma. Tako su svi premijerno mogli čuti pjesme sa „Sticky Floors“ kao što su  „Tree Top“, „You were right“, „Seabed“ te „Sweet and Gorgeous“ i naravno, najavni singl za album „Light up your last smoke“. Oni koji nisu preslušali stari album mogli su sada čuti pjesme kao što su „I’ve drowned myself“, „Going Down“ i „Empty in my head“. Pjesme su vesele i slatke kako i sami nazivi govore. Vrckavi ritmovi su opustili prisutne te su oni sada opušteno popunili prve redove i odlučili se malo energičnije kretati po flooru. Vokal, Mirna se nekoliko puta simpatično zahvalila i četvrtak je uspješno odrađen.

Album preslušajte u nastavku:

[bandcamp width=400 height=340 album=3478352604 size=large bgcol=ffffff linkcol=0687f5 artwork=small]