-

Repetitor u pravom trenutku u Nišu

Koncert koji je prvobitno trebalo da se održi 29. marta, ali je posle povrede ruke, na koncertu u Novom Sadu, gitariste i pevača Borisa, održan je sinoć u klubu Feedback pred stotinak Nišlija. Repetitor su u Niš došli u okviru turneje kojom promovišu svoj drugi album „Dobrodošli na okean„.

Za zagrevanje pred koncert pobrinuo se, niškoj publici dobro poznat, DJ duo Gentlemen…NOT!
Pola sata posle ponoći na binu je izašla trojka iz Beograda. Koncert je od starta krenuo energično pesmom sa novog albuma „Devojke idu u München“. Ređale su se pesme, kako sa starog, „10 puta nedeljno“, „Zli sin“, „Ja“, „Pukotine“, tako i sa novog albuma, „Biću bolji“, „U pravom trenutku“, „Laka zabava“.

Bučna gitara i Dejv Grolovsko sviranje bubnjeva su dve najupečatljivije crte ovog trija sačinjenog od dve devojke i jednog momka. Ovom bendu su se tokom karijere dešavale neprijatne situacije sa publikom pa se jedna takva desila i na sinoćnjem koncertu. Tokom izvođenja poslednje pesme na binu se popeo momak iz publike koji je tokom skakanja po bini pao na bubanj i time poremetio bend u izvođenju. Srećom koncert su završili normalno nakon reagovanja obezbeđenja kluba.

Publika je ispratila energiju benda tokom celog koncerta koji je završen nakon sat i po vremena i jednog bisa. Uprkos neprijatnoj situaciji na kraju ovo je koncert koji će većini prisutnih ostati u lepom sećanju. Nadamo se brzom povratku benda u Niš, kao i novom albumu na koji se,valjda, neće čekati opet 4 godine.

Repetitor je album „Dobrodošli na Okean“ izdao za izdavačku kuću Moonlee Records novembra 2012. godine. Album je dostupan u digitalnom i fizičkom obliku. Jako interesantno je da se bend odlučio da ploče štampa na vinilu.

Foto: Marija Veljković