-

Pannonian Challenge probudio lijevu obalu Drave

DSC_4919
Foto: Danijel Grbić Čaruga

Osim sportskog programa ovogodišnji Pannonian Challenge donio je i vrlo raznolik i bogat glazbeni program.

DSC_4861Na lijevoj obali Drave uz popodnevne akrobacije vozača BMX-a, skateboard-a i breakdancing-a večernji program imao je za svakog ponešto. Glazbeni program započinjao je nešto iza 22h i trajao do kasnih noćnih sati.

Poslije partyja otvorenja koji je bio u srijedu, četvrtak je bio rezerviran za “Electronic day“ uz zvuke DJ Rahmanee-a, Pryus & Krueger i ostalih, te je dobar noćni provod potrajao do dugo u noć. Petak je bio dan za repere jer se održavao “Hip hop day“ gdje su nastupali poznati TBF, Bvana i Mikri, Iskaz i lokalni momci Krankšvester i Kanđžija i Gole žene. Publika je glasno pjevala hitove kao što su TBF “Veseljko“, Bvanino i Mikrijevo “Crno vs Belo“ i Kanđžijinu “Trenerku i kožnjak“. Subota, ujedno i zadnji dan glazbenog programa na lijevu obalu Drave donio je žestoke zvuke punka. Nastup su imali Idoru, Grupa tvog života, Mašinko, Debeli precjednik, Bernays propaganda, Atheist rap, Pullover. Živahna publika  pjevala je hitove bendova i pravila užarenu atmosferu, dokaz je upaljena baklja za vrijeme pjesme Debelog precjednika “Zaborav“.

DSC_4625Nakon tri dana održavanja glazbenog programa u kojem su bili zadovoljni izvođači, a prvenstveno publika možemo reći da je Pannonian Challenge stvarno ponudio za svakoga ponešto. Odlična organizacija, dobra lokacija i sve što je bilo ponuđeno privuklo je veliki broj ljudi da barem u jedan od tri dana posjete događaj. Svakako, glazbeni dio događaja samo je popratni dio u kojem ipak veći dio zauzima sportski dio koji svake godine privuče  veliki broj natjecatelja iz raznih dijelova svijeta.

DSC_4956

DSC_5010

DSC_4827