-

NaslovnaReportažeNisomnia 2007 - Prvo veče

Nisomnia 2007 – Prvo veče

arhivaSinoc je na Letnjoj Pozornici u tvrdjavi krenula sesta Nisomnia, ove godine simbolicnog budzeta, ali veoma rockerski nastrojena…

Program je otvoren prikazivanjem, trenutno veoma popularnog, satiricnog crtanog filma “ Dzet Set „, nakon koga je publika aplauzom pozdravila autore filma i “ glavnog glumca“ Bobana Zdravkovica, koji se odazvao pozivu da prisustvuje ovogodisnjoj Nisomniji.

Svirka je pocela nastupom beogadskog benda “ E-Play“. Devojke i momci stvarno prze, odlicni su muzicari, steta samo sto je u tim trenucima publika tek pocela da pristize u tvrdjavu.

Zatim izlaze legende. Nastup Yu Grupe je bio fantastican, publika je bila zeljna njihove svirke, jer u Nisu Nisu gostovali preko 10 godina. Tvrdjava je vec bila poprilicno puna, a kada su Partibrejkersi izasli na scenu, moze se reci da je u tim trenucima poseta bila odlicna…

Cane i drugari su nam osim starih hitova priustili i par stvari koje ce se naci na njihovom novom albumu, koji bi trebao da izadje krajem septembra, a publika je sjajno otpratila njihov nastup.