-

NaslovnaReportažeNeubedljiva Ana Stanić

Neubedljiva Ana Stanić

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

arhivaPop zvezda Ana Stanić sinoć je u klubu “Spark”, u Nišu održala koncert u okviru proslave 10 godina rada City radija.

Ana Stanić se pojavila na bini oko ponoći u pratnji svog benda. Pred skoro punom diskotekom Ana je koncert počela rečima da je ovaj koncert za nju dodatno značajan jer je ona rođena Nišlijka. Nastup pevačice bio je prožet kako starim, tako i novim hitovima poput pesme ,,Udahni me” sa njenog poslednjeg albuma ,,Sudar”. Od starih hitova na repertoaru su se našle pesme ,,Autoput”, ,,20, 30 godina”, ,,Pogrešan”, ,,Skrivanje”, ,,Vidim te kad” i druge, a provukla se i odlično izvedena obrada Bajagine “Ti se ljubiš na tako dobar način”. Ana je tokom nastupa bila izuzetno razigrana, a publika je prepoznavala njene pesme i pevala ih zajedno sa njom.

Na polovini koncerta došlo je do nestanka struje, a veliki balon City radija koji je stajao iznad bine počeo je da ispušta i da pada na binu. Struje nije bilo 10-15 minuta a Nišlije je zabavljao bubnjar Ane Stanić kome za sviranje nije potrebno ozvučenje. Kada je struja došla, bubnjar je nagrađen velikim aplauzom, a koncert se nastavio.

Ana Stanić je pred sam kraj svog nastupa na binu pozvala svog specijalnog gosta i saradnika na novom albumu – Sky Viklera. Reper je po izlasku na binu izazvao bujicu pozitivnih reakcija i atmosferu podigao na sasvim nov nivo, daleko više nego što je Ana pre toga uspela. Zajedno su odpevali dve pesme od kojih je za kraj bio veliki MTV hit – ,,Više nisi moj”.

Bend, Ana i Vikler su se tada povukli sa bine. U publici je nastala mrkla tišina i nije bilo nikakvih poziva da se Ana vrati na bis. Tako je binu preuzeo DJ i počeo da pušta muziku. Jasno je bilo da je koncert definitivno završen, a Anin nastup je bio prosečan, nedovoljno ubedljiv i kratak.