-

Lollobrigida rasplesala studente Fakulteta političkih znanosti u Tvornici

lolo
Foto: Lidija Lončarić

Sinoć se u Tvornici održala brucošijada Fakulteta političkih znanosti, koja je ujedno bila i 51. rođendan spomenutog fakulteta, ali i 1. rođendan njihove TV Student . Iako slovi za jedan od onih fakulteta koji nema običaj priređivati službene brucošijade, prošle su godine na 50. rođendan organizirali jednu vrlo uspješnu, također u Tvornici, na kojoj su gostovali Pips, Chips & Videoclips što je očito probudilo osviještenost studenata i profesora o njenom nedostatku.

No, vratimo se na sinoćnju brucošijadu gdje su nas u velikom pogonu zabavljali Mortal Kombat, Lollobrigida, Spremište i Pullover, a u Malom profesori koji su bili DJ-i. Ljudi je bilo dosta, ali ne i prepuno, taman da se može svatko solidno razbacati, a da pritom ne gura druge ili da se međusobno polijevaju pivom.

Brucošijadi su prisustvovali i neki dobro poznati novinari s TV ekrana kao što su Tomislav Jelinčić i Zoran Šprajc. Veliki pogon je za početak zagrijavao energični Mortal Kombat u čijim su ritmovima studenti skakali i plesali. Dečki su dobro odradili posao i dosta dugo se zadržali na bini što vrlo pohvalno. Za to vrijeme u Malom pogonu su se mogli čuti hitovi poput Killing in the Name, Rebel Yell, Smack My Bitch Up i slično.

pullover2Nakon Mortal Kombata na stage je došao sastav Lollobrigida, veseo i energičan kao i uvijek. Veliki pogon se dodatno napunio već nakon prve dvije pjesme te su svi počeli pjevati zarazne tekstove i plesati u njihovim zavodljivim ritmovima. Prošli koncert Lolobrigide u Tvornici prošao je u znaku Petrine trudnoće koja nam je tom prilikom pokazala kako se partija unatoč velikom trbuhu, dok je jučerašnji koncert obilježila Idina trudnoća koja je jednako dobro odradila koncert. Veliki pogon poprilično se napunio već nakon prve dvije pjesme te su svi počeli pjevati zarazne tekstove i plesati u zavodljivim ritmovima. Čak su i oni koji su skeptično krenuli poslušati curke na kraju ovog nastupa postali fanovi. Otpjevale su nam hitove kao što su Pilula, Volim te, Kompjuter, Miss Right and Mr. Wrong, a zatim su otišle. Nezadovoljni studenti počeli su glasno uzvikivati: „Hoćemo još!“, a cure su se, naravno, vratile. Za bis su još odradile pjesme Moj dečko je gejParty te pozvale one smjele iz prvih redova da im se pridruže na stageu.

Potom je na stage došao sastav Spremište nakon kojeg je uslijedio i bend Pullover. Atmosfera je bila ugodna i vesela, jedina zamjerka je malo lošiji zvuk u Malom pogonu, no daleko od toga da je ovakva sitnica pokvarila atmosferu te su studenti sretni i zadovoljni pošli kući veseliti se idućoj brucošijadi.