-

Irie FM u Novom Sadu – Ljubav što smo davno stvorili

Irie FM Radio Cafe Novi SadPutevi su napokon ponovo doveli Irie FM pred novosadsku publiku, a o tome koliko ih se publika poželela govori rasprodat koncert u Radio Cafe-u.

Već oko 22h u Cafe-u vlada ogromna gužva, a ljudi samo pristižu. Zaista lep prostor i ambijent koji odaje utisak dnevne sobe odlično se uklopio sa bendom, ali definitivno nije predviđen za toliki broj ljudi, vićina onih koji su bili malo iza nisu mogli da vide muzičare, a temperatura je samo rasla. Ali i bez obzira na to publika je bila u dobrom raspoloženju i videlo sa da dugo i sa nestrpljenjem očekuju početak koncerta.

Negde dvadesetak minuta pre 23h bend se penje na binu i koncert započinju pesmom „Oda“. Masa ih dočekuje uz gromoglasan aplauz i ovacije, dobacuju duhovite opaske Vukašinu, već na samom početku se stvorila dobra energija između benda i publike. Videlo se da su i članovi benda jednako uzbuđeni što su ponovo zasvirali pred novosadskom publikom.

Pesmom „Što ti telo pulsira“ koja je nedavno zvanično objavljena i za koju se očekuje spot, najavili su izlazak novog albuma „Putevi“ 15.decembra. Zatim je Vukašin svojim baršunastim glasom rastopio ženska srca zapevavši stihove pesme „Samo budi tu“.

Irie FM Radio Cafe Novi Sad

Nakon toga počeli su da se nižu dobro poznati hitovi, koje je publika iščekivala i sve glasnije i jače pevala zajedno sa bendom. Usledila je pesma „Svi“, koja je kako Vukašin kaže, miljenica novosadske publike, što se i ispostavilo kao tačno.

Ponovo su se vratili na stare pesme i zasvirali „Mystic twilight“, što je masa jednako dobro prihvatila i plesala uz ritam trombona. Kao što je i očekivano, prvim taktovima pesme „Kliziš“ u publici se čuju ovacije i gromoglasno pevaju sve stihove zajedno sa bendom.

Irie FM Radio Cafe Novi Sad

Sledeća na redu je bila „Ljubav što smo stvorili“ i naravno za sam kraj zasvirali su „Puteve“ koje su svi zajedno glasno pevali. Koncert se završio uz jak aplauz i ovacije, tražio se bis i još jednom su ponovili pesmu najdražu novosadskoj publici „Svi“. 

Irie FM nas na svakoj svirci povede na malo putovanje, svojim zvukom i instrumentima probude razigranost i pozitivnu energiju u publici. I zbog toga se čini kako je previše brzo prošlo i ostavlja te u želji za još. Ali ono što je nakon ovog koncerta sigurno je da ljubav koju su stvorili novosadska publika i Irie FM jaka i dugotrajna.

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Irie FM Radio Cafe Novi Sad