-

Hornsman Coyote širio ‘mir i ljubav’ u Nišu

arhiva

U niškom klubu Feedback 18. aprila nastupio je poznati domaći muzičar Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote koji je poznat po radu sa svojim bendom Eyesburn i u poslednje vreme i po svojim solo albumima.

Ovaj koncert je bio prava prilika za promociju njegovog poslednjeg albuma koji je prvo solo ostvarenje ovog muzičara u potpunosti odsvirano sa živim instrumentima, sniman u Engleskoj i Austriji sa gostima na albumu koji su vrlo dobro poznati publici koja prati reggae scenu.

Nešto malo pre ponoći Nemanja je izašao na binu u pratnji DJ Martinees Selecta i svoje lepše polovine ispred odabrane publike koja je od početka bila oduševljena samom pojavom ovog čoveka ali ni dotični nije bio ravnodušan, čak staviše ponesen intimnom atmoferom malog kluba sa malom binom i grupom ljudi ispred sebe on je ređao svoje solo radove sa kratkim osvrtom na dragi mu instrument trombon, nateravši sve prisutne da uživaju.

Pečat ove predivne večeri bili su „Belly of the beast“, prvi singl sa predstojećeg albuma, i dobro poznata „Glow jah light“ koja je prisutnima bacila osmehe na lice. Sve u svemu, ostaje nam da sačekamo povratak ovog čoveka u Niš, solo ili sa bendom, uveren sam da ne može da bude loše!

Foto: Marija Veljković