-

NaslovnaReportažeGerila, Repetitor, Novosađani i šutke koje idu u 'beskraj'

Gerila, Repetitor, Novosađani i šutke koje idu u ‘beskraj’

Opštepoznato u Novom Sadu jeste da Novosađani obožavaju Repetitor. Iznova i iznova se to može videti na svakom njihovom gostovanju u Novom Sadu. Upravo iz tog razloga se za Gerilu sinoć ne može reći da je bila ni puna, ni prepuna. Gerila je, jednostavno, bila prekrcata.

U toku nastupa prethodnog benda, Prototip, Gerila je već bila puna, da bi u ponoć, kada je Repetitor zasvirao “Biću bolji“, već postalo jasno da bi bend poput njih napunio i celu Fabriku, a ne Gerilu. Doduše, većini fanova ispred bine to nije smetalo, jer su šutke uveliko krenule već s početka.

Nakon jednog tehničkog problema, koji je usledio u toku pesme “Džungla“, bend je zasvirao još jače, i nastavio sa numerama “Ekspedicija” i “Crvena“. Kulminacija je bila nakon “Ako te ikada, kada je usledila pesma “U pravom trenutku“. Teško je proceniti odakle se energija više osećala. Da li sa bine, gde se Boris stalno peo na ogradu, ili od publike, koja se kasnije popela i na samu binu.

Nakon pesme “Ja“, bend je završavao uz “Životinje,Suženi snovi“iBeskraj, ostavljajući ljude nezasitim i u iščekivanju sledećeg koncerta, u, nadamo se, malo većem prostoru.