-

Galija se vraća kući

Galija

Sinoć je pred nekoliko hiljada posetilaca grupa Galija održala još jedan fenomenalan koncert u niškoj hali Čair.

Nakon pola sata kašnjenja Neša i ekipa dočekani su ovacijama nestrpljive publike i poželeli dobrodošlicu svim prisutnima pesmom ‘Gospi’.

Galija

Ovo okupljanje je bilo pravi sudar generacija, starijih koje prate Galiju od samog početka i mlađih koje potvrđuju da ćemo ovaj bend još puno puta slušati uživo.

Za vreme dvočasovnog nastupa ova legendarna niška grupa grejala je srca mogim zaljubljenim parovima koji su plesali i razmenjivali nežnosti iz pesme ‘A kad te pogledam’, ‘Na tvojim usnama’, ‘Kotor’, ‘Dodirni me’. Takođe, izveli su svoje stare hitove koje publika obožava ‘Digni ruku’, ‘Veseli se’, ‘Možda sam lud’, ‘Ti možeš sve’, ‘Da li si spavala’.

Iako su svi očekivali nešto duži nastup, publika je bila oduševljena i to se moglo videti po reakcijama, ogromnim aplauzima i pevanjem zajedno sa Nešom. Energija koja se širila halom bila je omamljujuća i niko od prisutnih nije mogao biti ravnodušan, prepoznatljivi zvuci njihovih pesama dizali su sve na noge.

Kraju preformansa predhodilo je vraćanje na bis dva puta. Na prvi bis su izašli sa pesmom ‘Skadarska’ i kao krunu nastupa izveli su pesmu ‘Još uvek sanjam’, koje je publika prihvatila sa oduševljenjem. Publika je održala raspoloženje očekivajući drugi bis za koji su ostavili pesmu iz naših krajeva ‘Dimitrijo, sine Mitro’, međutim to je malo spustilo raspoloženje u publici i ljudi su polako krenuli ka izlazima. Sve u svemu ovo je bio jako dobar koncert koji je ostavio dobar utisak na niški publiku.

Foto: Vanja Keser

 

Save