-

Ekatarina Velika i dalje je sa nama – Krug u Nišu

06_Krug
foto: Vukašin Stanojević

Ljubitelji grupe EKV imali su priliku da u niškom klubu Feedback prisustvuju koncertu održanom u spomen na kultni domaći sastav i to u izvođenju Oficijenog Tribute to EKV benda – Krug. Na bini im se pridružila i Tanja Jovićević, koja je svojim specifičnim glasom upotpunila već savršenu atmosferu.

04_KrugSve karte za koncert bile su rasprodate, a uoči koncerta bilo je ljudi ispred kluba koji su čekali pokušavajući da nađu neki način da prisustvuju koncertu.

Sam nastup benda Krug bio je prošaran setom i emocijama. Izvođači su uspjeli da prenesu energiju i na publiku koja je čak tri puta tražila bis.

Fantastičan izbor pjesama, izvedenih na jedinstven način, natjerao je sve na noge, tako da je do samog kraja publika igrala i pjevala oduševljena. Zajedno sa muzičarima na bini podsetili smo se stvaralaštva jednog od najznačajnijih bendova domaće rokenrol scene: „Kao da je bilo nekad“, „Sedam dana“, „Krug“, „Ljubav“, „Anestezija“, „Kao da je bilo nekad“, „Aut“, „Modro i zeleno“, „Tatoo“, „Oči boje meda“, „Ti si sav moj bol“, „Novac u rukama“, „Sarajevo“, „Pored mene“, „Ona se budi“, „Mali čovek“…

Po svemu sudeći, bend EKV nikada neće biti zaboravljen dok god postoje grupe slične Krugu jer će njihova muzika nastaviti da „živi“ zauvijek.

02_Krug

Save