-

NaslovnaReportažeDel Arno Band - Niš - 03. novembar 2007.

Del Arno Band – Niš – 03. novembar 2007.

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

arhivaCrvena, žuta i zelena su tri boje koje su dominirale sinoć, 3. novembra, u sali Niškog pravnog fakulteta uz zvuke mira i ljubavi tj. muzike Del Arno benda.

Nakon dva odlaganja koncerta gore pomenute grupe zbog preloma ruke pevača Jovana Matića, sinoć se rege muzika konačno čula i u Nišu. Već sa prvom pesmom je Jovan Matić osvojio simpatije nišlija kojih je bilo izmedju 300 i 350.

Koncert je počeo sa zakašnjenjem od pola sata ali je zato DAB svirao puna dva sata bez prestanka. Svirali su svoje najveće hitove poput: Mrdaj kukove, Ova soba je čitav tvoj svet, Stvar ljubvi, Dim iz moje lule, Preko, Više nego život…a svoj nastup su završili obradom pesme Treći svet, grupe Haustor. Publika je bila oduševljena koncertom, svi su pevali, igrali i mahali visoko podignutim rukama, i na taj način pokazali grupi da je uvek dobrodošla u Nišu. To je oublika dokazala i kada je bend sišao sa scene, da bi gromoglasnom vikom i zvižducima pozvan nazad na bis. Na ovom bisu su prateći vokali testirali publiku uradivši medley njihovih pesama, ali su se nišlije odlično snašli. Na kraju koncerta su članovi benda izašli u susret fanovima i slikali se sa njima, podelili trzalice, oalice za bubnjeve, a za naš web portal je Jovan Matić, pevač i jedan od dvojice osnivača benda, dao intervju koji će Vam biti dostupan za čitanja do kraja dana.