-

Da li postoji ljubav u klubu? – Buč Kesidi i Mali Albert u KC gradu

Buč Kesidi; foto: Damjan Jovanović

Najnoviji singl „Nema ljubavi u klubu“ pančevački rok duo Buč Kesidi promovisao je svirkom 31. januara u KC gradu. Podršku im je pružio bend Mali Albert

S obzirom na „bum“ koji je ova pesma napravila na internetu od kako se nedavno pojavila očekivanja za ovo veče su bila na visokom nivou. Klub se polagano punio, dok je energija u njemu rasla. Satnicu ispisanu na eventu izvođači su vrlo poštovali. Momci iz benda Mali Albert na scenu su izašli čak nekoliko minuta ranije i odmah krenuli da praše.

Mali Albert

Ova trojka vrlo odlučno je izvodila svoje pesme ispunjene različitim nespretnim prelazima u zvuku i ritmu. Tokom celog nastupa držali su energiju na visokom nivou, dok ih je publika mirno i usresređeno slušala. Završili su u istom stilu u kom su počeli, zahvalili se publici i sišli s bine.

Posle kraće pauze, tokom koje se iščekivanje sve više moglo osetiti u vazduhu, pred publiku izašli su Luka i Zoran, a iz zvučnika je glasno išao remiks njihovog najnovijeg hita. Od prvog udarca bubnja masa je počela da skače. Razigrane devojke u prvim redovima pevale su pesme kao što su „Draga„, „Kafe aparat“ i „Nebitna“  od reči do reči zajedno sa Lukom.

Buč Kesidi

Predstavili su i novu pesmu, koju za promenu peva Zoran, i najavili je kao sledeći singl. Vrhunac večeri desio se uz numeru „Nema ljubavi u klubu“ propraćenu još glasnijim pevanjem i snažnijim đuskanjem. Ovi pančevci, pored odlične svirke, plene harizmom i bez ikakvih poteškoća između pesama zasmejavaju publiku.

Uprkos vremenskom ograničenju i činjenici da je bio četvrtak, svi prisutni su zajedničkim trudom uspeli da ove momke izvuku na bis, posle koga su se ponovo zahvalili i napustili binu. Ovakvim klupskim nastupom, uz pomoć fantastične publike, Buč Kesidi su pokazali da možda ipak postoji ljubav u klubu.