fbpx

-

Naslovna Reportaže Crvi zapalili Elekropionir

Crvi zapalili Elekropionir

Crvi, foto: Damjan Jovanović

U klubu Elektropionir s početkom od 22 časa, pa sve do ponoći, beogradska publika imala je priliku da isprati nastup domaćeg alternativnog rok benda Crvi, koji je ovom prilikom predstavio svoju novu postavu.

Nakon letnje pauze, Crvi su započeli svoju koncertnu sezonu sa osveženom postavom. Pored Damjana Babića (vokal, gitara) i Vladimira Pejkovića (bas, prateći vokal), na poziciji drugog gitariste sada je Sergej Sokolov (Moloa), a novi bubnjar je Andrej Mladenović (Vizelj).

Dok je zvuk električne gitare ispunjavao prostor, celokupna publika, pretežno ona mlađa, je uz neumornu igru propratila ovaj nastup do samog kraja. I ako je bila gužva, mladi su pristizali konstantno, sve dok se poslednje mesto u klubu nije popunilo.
Pevač, Damjan Babić, uspešno je prenosio svoju izuzetnu energiju prisutnima tokom celog nastupa.

Predstavljanje je započelo sa pesmom “Veliki”, koja je jedan od novijih materijala, kao i pesma “Istine postoje” koja je odsvirana pre nego što je usledio bis, koji je publika uporno zahtevala. Kako i ne bi, kada su Crvi svojom neverovatnom energijom i profesionalizmom ostavili prisutne u oduševljenju, tako da je bilo i očekivano da će uslediti bis.

Crvi su tokom nastupa svirali i svoje nešto starije pesme kao što su “Lažem i kradem” , “Кoža i kosti”, “Mesec i more” i još mnoge druge, koje se nalaze na njihovom albumu prvencu Piše nam se dobro. Оvaj album je okarakterisan kao predstava nerazumevanja realnosti i shvatanja ironije. Takođe i kao predstava nemogućnosti da se pobegne od neotkrivenog i onoga što je očigledno.

Ovaj bend je stalno u pokretu i često nastupa čak i van granica naše zemlje. Nadamo se da će nam u skorije vreme prirediti još spektakularnih nastupa poput sinoćnjeg, а u njihovu specifičnu energiju i raspoloženje, ne sumnjamo!

GALERIJA FOTOGRAFIJA