-

Cojones i Elephant Stalker napunili Vintage Industrial Bar

cojones
Foto: Cojones FB stranica

Good Vibrations je sinoć po drugi put ugostio zagrebački stoner bend Cojones, ovaj put radi promocije novog spota za pjesmu „Rocker“, a brojnu publiku su im jako dobro zagrijali dečki zagrebačkog underground instrumental benda Elephant Stalker. Cojonesi su i sami prvi put vidjeli spot, a Elephanti su nam odsvirali neke svoje nove stvari. Bilo je gužve, glazbe, piva, psovki, znači, bilo je svega.

Vintage je bio dupkom pun i ljudi su nestrpljivo čekali početak svirke.  Elephant Stalkeri su započeli masno i žestoko s dvije nove pjesme za koje, kako saznajemo iz njihove najave još nemaju naziv. Nastavili su u istom žestokom ritmu pjesmama „Gates Of Azula“, „The Road Not Taken“ i „Blue Screen Of Death“ s već izdanog EP-a. Publika ih je na prvi zvuk prihvatila i počela se za početak lagano njihati u ritmu. Dečki su simpatični i energični, a osim svojom glazbom, zabavili su publiku i prostim vicevima. Sve je to skupa  uz konzumaciju alkohola pridonijelo tome da se energija ovog četvorca sa stagea prelije na publiku. Dečki su svirali gotovo sat vremena i nitko se ne bi bunio da su svirali dulje, no uzmimo u obzir to da imaju samo jedan EP i  zato s veseljem očekujemo još novih stvari.

Nakon kratke pauze koja je bila taman za otići do šanka po pivu u gužvi i vratit se nazad pokraj stagea, stigli su i Cojonesi. Prvo su pozdravili publiku te najavili prikazivanje spote prije čega su nam predstavili redatelja spota Maria Mlakara te rekli kako je ovo apsolutno prva promocija jer ni oni još nisu vidjeli spot. Zajedno s publikom su se napeto okrenuli prema platnu i pogledali spot za pjesmu ‘Rocker’ nakon čega su nastavili sa svirkom. Publika se razbacala i pjevala  s njima. Nažalost radi ranih jutarnjih fakultetskih obaveza nisam mogla ostati cijelu svirku, ali  po onome što sam čula i vidjela, dečki su žarili i palili.

Sve u svemu, jako kvalitetan izlazak za malo novaca, upad je bio samo 20kn, bio je radni dan, a  na FB stranici Good Vibrationsa saznajemo kako je sinoć bilo preko 500 ljudi, svaka čast!