-

Naslovna Reportaže Bad Copy u Zagrebu: Esi mi dobar? Nego šta, nego da sam dobar!

Bad Copy u Zagrebu: Esi mi dobar? Nego šta, nego da sam dobar!

Bad copy (8)
Bad Copy; foto: Marko Plečko

Koncert hip-hop skupine Bad Copy održao se u Vintage Industrial Baru koji je od otvorenja 2012. godine do danas postao kultno mjesto održavanja zanimljivih rock nastupa. Predgrupa su bili Tibor i Geralt iz Rivijere a za sočne beatove se pobrinuo DJ Katz.

Tibor (1)
Tibor

Tibor i Geralt su zagrijali ekipu sa svojim originalnim tekstovima i ritmovima na koje su sve glave išle gore-dolje. Neke od pjesama s kojima su nas počastili su bile “Rituali” i “Jedan put za um”. Tibor nakon zadnje pjesme veličansveno najavljuje dolazak Bad Copy na pozornicu na što publika reagira jednoglasim vriskom.

Bad Copy je beogradska skupina nastala 1996. te je originalno bila sastavljena od dva člana: Ajs Nigrutin i Miki Boj. Godine 2000. skupina je veća za dva člana: Timbe i Sky Wikluh, ali nikada neće biti ista bez Miki Boja. U periodu od 2003. do 2006. godine izdali su dva albuma, “Sve Sami Hedovi” i “Najgori Do Sada”, a 2013. godine izlazi album “Krigle”.

Bad copy (4)Otkad su kročili na pozornicu publika nije prestajala smijati se, skakati i pjevati njihove tekstove. Bad Copy su pjevali stvari sa svojih albuma “Krigle” i “Sve Sami Hedovi”. Koncert su otvorili sa pjesmom “Uno, Due, Tre”, a tijekom koncerta smo mogli čuti i pjesme “Đastin Biberi”, “Ljubav ili Pivo”, “Prestajem da pijem”, “Pornićari Stari”. Pjesma na koju je publika najviše reagirala bila je “Esi mi dobar” te je svaka osoba u prostoriji pjevala s njima.

Koncert nije trajao dugo te je publika htjela još par pjesama ali nisu ih uspjeli nagovoriti da se vrate. Nastup bi bio savršen da smo čuli još pjesama sa albuma “Sve Sami Hedovi” ili “Najgori do sada”.

Iako nisu bili dugo na pozornici, Ajs, Timbe i Sky su svojim nastupom u Vintageu nasmijali i rasplesali sve prisutne. Nadamo da će nas u skorije vrijeme iznenaditi još kojim zabavnim nastupom te da ćemo malo duže moći uživati u njihovoj prisutnosti.

Bad copy (7)

Save