-

Antivalentinovo oduševilo Dom sportova

let 3-1
Let 3

Koncert „Antivalentinovo“ riječke grupe Let 3 jučer je napunio Malu dvoranu Doma sportova. Od predgrupe Morsa, najavljenog iznenađenja Kawasaki 3P-a do zvijezda večeri Leta 3 bio je dug, ali zabavan put.

kawasaki 3p
Kawasaki 3P

Koncert je počeo na vrijeme, kako je i predviđeno s riječkim Morsom. Nitko vjerojatno nije očekivao takvu točnost pa je nažalost dvorana još uvijek bila poluprazna. No, to nije smelo bend u naumu da daju sve od sebe. Odradili su odličan koncert komunicirajući s publikom cijelo vrijeme..

Kawasaki 3P zapalio je publiku pjesmom „Jebotext“, čiji su naziv birali fanovi na njihovoj Facebook stranici. Ipak najveću pomutnju izazvala je dobra stara „Antonija“, hit s kojim su se proslavili, a oduševljenje su izazvale i pjesme „Ni da ni ne“, „Anđelko“, „Mupov-ska“ i za kraj „Puta Madre“. Svakako treba pohvaliti i angažman Igora Pavlice na trubi.

let 3Svi su željno iščekivali Let 3, a s obzirom da je satnica išla kao „po špagi“, nisu morali dugo čekati. Svojim dolaskom odmah su nagovijestili odličnu zabavu. Odabir „kostima“, dobro raspoloženje, Ivanka Mazurkijević kao jedna od pratećih vokala, niz novih, niz starih pjesama, pružili su publici let3-ovsku dozu koja im je, po svemu sudeći, bila potrebna.

Od miksa novih i starih pjesama sve je najviše razveselila „Profesor Jakov“. Na pjesmi „Omađijaj me“ pojavile su se konfete, srebrne trake i vatreni stupovi na pozornici. „Riječke pičke“ ponovno su izazvale ovacije publike, dok je riječkom bendu bilo vidno drago radi toga. Pjesma koja je definitivno zapalila Dom sportova je „Dijete u vremenu“ gdje je Mrle imao „Mišo Kovač moment“, dižući ruke i puštajući publiku da pjeva.

Let3 su se vraćali na dva bisa. Na prvom se, između ostalih, pjevala „neka koju svi znamo“ – “Mijau-Vau“ i predstavljena je premijerno pjesma „Kurac Marko“, dok je drugi bis završio s pjesmom „Sam u vodi“.

Kao zaključak može se reći kako je ovaj glazbeno-scenski spektakl ispunio svačija očekivanja, kako fanova, tako i onih koji su se slučajno našli u Maloj dvorani Doma sportova na proslavi „Antivalentinova“. I zapamtite: „Ništa ljubav, samo karanje!“