Marketing

Balkanrock nudi reklamiranje na portalu po povoljnim cenama. Balkanrock postoji od 2006. godine i za to vreme je stekao status jednog od najposećenijih muzičkih sajtova, ali i prepoznatljiv brend u Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Sloveniji.

ŽAŠTO SE REKLAMIRATI NA PORTALU BALKANROCK.COM?

Od svog nastanka pa do danas, Balkanrock beleži konstantan rast posetilaca, o čemu svedoče Google Analytics statistike. Posetioci portala su pretežno stanovnici Srbije, ali je sve primetniji porast broja novih posetilaca sa teritorija Bosne i Hercegovine, Hrvatske kao i ostalih balkanskih zemalja.

Balkanrock.com nudi reklamiranje kako za organizacije i pravna lica, tako i za pojedince po odličnim uslovima i različitim principima. Postavljajući svoju reklamu na naš portal povećavate zaiteresovanost za svoju delatnost prevashodno među mladima obzirom da oni čine najveći broj naših posetilaca.

Za sve informacije kontaktirajte nas na marketing@balkanrock.com

RAZMENA BANERA:

Balkanrock vrši razmenu banera uz određenu nadoknadu sa sajtovima slične tematike i dosadašnjim saradnicima. Ukoliko je u pitanju promocija koncerta, festivala ili nekog događaja koji podrazumeva medijsku podršku, dimenzije i pozicije se dogovaraju.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na adresi redakcija@balkanrock.com

Balkanrock banere možete preuzeti ovde: Balkanrock – Logo