-

NaslovnaBalkanrock LiveVHS Stereo na drugom Balkanrock Live koncertu

VHS Stereo na drugom Balkanrock Live koncertu

VHS Stereo

Kao što je već najavljeno, Balkanrock Live program će se održavati svakog ponedeljka u 20h, a na drugom koncertu 11. maja nastupiće užičko-beogradski sastav VHS Stereo. Stream ćete i ovog puta moći da pratite uživo sa našoj Facebook stranice, a publiku podstičemo da tokom nastupa postavlja pitanja bendu u komentarima i da se na ovaj, za sve nas neobičan način, bolje upozna sa nekim imenima domaće scene koja sasvim sigurno zaslužuju pažnju.

Podsetimo da je prvi Balkanrock Live održan prošlog ponedeljka kad je nastupio beogradski bend Paper Animals, a naš stream je pratilo preko dve i po hiljade ljudi!

VHS Stereo je nedavno predstavio svoj debi singl “Navijam za tebe“, a već u martu su sa njim odneli pobedu u našoj rubrici “Kratki rezovi” u kojoj publika glasa za najbolje singlove iz određenog meseca. Ovo je bio njihov prvi zvanični snimak sa predstojećeg albuma „Večeras nisam dobro“ koji će u narednom periodu biti predstavljen singl po singl, a na drugom Balkanrock Live koncertu imaćete prilike premijerno da čujete upravo neke od tih pesama.

VHS Stereo su:

Aleksandar Hadžić – Vokal, gitara
Milan Cicvarić – Bubnjevi
Aleksa Gerzić – Bas gitara, prateći vokal

Najnovije vesti

Izdvajamo