-

NaslovnaBalkanrock LiveBilbord na četvrtom Balkanrock Live koncertu

Bilbord na četvrtom Balkanrock Live koncertu

Petar Radović BilbordKao što je već najavljeno, Balkanrock Live program će se održavati svakog ponedeljka u 20h, a na četvrtom koncertu 25. maja nastupiće Petar Radović ispred beogradskog sastava Bilbord. Stream ćete i ovog puta moći da pratite uživo sa našoj Facebook stranice, a publiku podstičemo da tokom nastupa postavlja pitanja bendu u komentarima i da se na ovaj, za sve nas neobičan način, bolje upozna sa nekim imenima domaće scene koja sasvim sigurno zaslužuju pažnju.

Podsetimo da su održana već tri Balkanrock Live koncerta, kad su nastupali sastavi Paper Animals, VHS Stereo i The Petting Blues Band, a naš stream je u proseku pratilo više od dve i po hiljade ljudi.

Bilbord je alternativni beogradski bend, a pred domaćom publikom su debitovali 2015. godine sa albumom „Razbiti mrak bojama zvuka“. Nakon kraće pauze u radu benda, na scenu se vraćaju u decembru 2019. godine, kada su u klubu Knap nastupali sa bendom Dingospo Dali. U martu ove godine predstavljaju i povratnički singl Poslednji Mohikanac“, koji posvećuju najugroženijem društvenom sloju, mladim generacijama koje uprkos 30-ogodišnjem primitivizmu i prostakluku opstaju u nenormalnim uslovima za život.

Najnovije vesti

Izdvajamo