Goblini Kontakt 2019 Hala Sportova Beograd

Živjeti slobodno, Banjaluka

I ove godine povodom obilježavanja 09. maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda organizuje događaj Živjeti slobodno u okviru kojeg će se realizovati brojni kulturni sadržaji.

Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj u poslednjih 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije sa interesantnim učesnicima, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti.

U okviru programa Živjeti slobodno, 08. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se centralni muzički događaj na kojem će nastupiti jedni od najpoznatijih regionalnih bendova HLADNO PIVO, BRKOVI i GOBLINI. Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma.

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 7 KM. U prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni. Prodajna mjesta su Trg Krajine i prodajni sistem kupikartu.ba .

https://www.facebook.com/events/2393193734038120/

Datum

08 May 2019 - 09 May 2019

Satnica

10:00 - 13:00

Lokacija

Tvrđava Kastel
Banja Luka, Kastel, Bosna i Hercegovina

Organizator

Živjeti slobodno
Email
noreply@facebookmail.com