Whitesnake In Belgrade – official event

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni WHITESNAKE, nastupiće 27.juna na Stadionu Tašmajdan u okviru svetske ”Flesh & Blood” turneje.

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

”Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!” naglašava čuveni pevač David Coverdale.

Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova ”Here I Go Again”, ”Is This Love”, ”Fool For Your Loving” i ”Ain’t No Love In The Heart Of The City”, izvesti i numere sa novog albuma ”Flesh & Blood” – ”Shut Up And Kiss Me” – https://www.youtube.com/watch?v=hKMwGzOmtsE – , ”Trouble Is Your Middle Name” i ”Hey You, You Make Me Rock”.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Izvinjavamo se svim fanovima Whitesnakea u Srbiji zbog novonastale situacije i nadamo se da se vidimo u Beogradu 27.juna 2019.

Ulaznice za Whitesnake koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online na https://www.tickets.rs/program/whitesnake-1001/6147 po sledećim kategorijama:

– Fan pit: 3.500,00 RSD
– Parter: 2.500,00 RSD
– Tribine: 2.500,00 RSD

https://www.facebook.com/events/381212139375322/

Datum

27 Jun 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Tašmajdan Stadion

Organizator

Koncerti Srbija / Concerts in Serbia
Email
noreply@facebookmail.com