Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić 16. marta u Beogradu!

Legendarni duo vanserijskih gitara Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić na koncertu u okviru jubilarnog Guitar Art Festivala premijerno će predstaviti dugo iščekivan album “Kruševo 2”, kao nastavak jednog od najboljih gitarskih projekata ovog prostora.

Saradnja izmedju Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića započeta je još 1998. godine, kada su realizovali album “Kruševo”. Sledeće godine snimili su koncert u Sava centru “Live in Belgrade”, a dvojici gitarista na trećem zajedničkom albumu pridružio se bugarski kavalista Teodosije Spasov, koje je upravo okupio Guitar Art Festival.

Dvojica gitarskih virtuoza, predstaviće svoju jedinstvenu kombinaciju flamenka, bluza i džeza koju izvode sa neverovatnom preciznošću i energijom. Oni makedonsku muziku vešto kombinuju sa etno džezom, instrumentalnim rokom i bluzom. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora i Miroslav Tadić, koji je i “Guitar Player Magazine” uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, garantuju jedan nezaboravan gitarski koncert.

Ulaznice za veliki koncert Vlatka Stefanovski & Miroslava Tadića prodaju se na blagajni Kombank dvorane i u prodajnim mrežama Ticketvision ex Eventim.rs, po cenama već od 2200 dinara. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti pozivom na broj 011 401 6002; 064 1379707 ili putem mejla na office@gaf.rs.

https://www.facebook.com/events/974820086045235/

Datum

16 Mar 2019

Satnica

20:30 - 22:00

Lokacija

Kombank Dvorana
Novi Beograd, Dečanska 14, Srbija

Organizator

Guitar Art Festival
Email
noreply@facebookmail.com