Vizelj – Arsenal Fest 09

Alternativni, eksperimentalni rok bend Vizelj, u svetu poznat i kao “najbolja balkanska grupa još od Bijelog Dugmeta”, nastupa 22. juna na Garden Stage-u Arsenala 09!

(Satnica eventa je samo okvirna i privremena.)

Bend, pored izuzetnog talenta i umeća, karakterišu i nesvakidašnja fizička lepota i obdarenost članova kao i neprevaziđena spiritualna i duhovna čistoća, a muzički pravac u kojem stvaraju kritičari nazivaju “transcedentni rokenrol”.

Vizelj je beogradski bend čiju trenutnu postavu čine Veljko Milinković (gitara/ vokal), Aleksa Nedić (bas/ vokal) i Nikola Bajčetić (bubnjevi).

Komplet ulaznica za sva četiri dana košta samo 2.300 dinara preko Ticket Visiona, odnosno www.tickets.rs, a u Kragujevcu u Domu omladine Kragujevca, biletarnici Dečijeg pozorišta i u “Da Gama travel-u” (Višnjićeva 3).

Arsenal Fest se tradicionalno održava krajem juna u Kragujevcu – Main Stage se nalazi u “Kneževom arsenalu”, fantastičnom prostoru na otvorenom unutar nekadašnje fabrike municije iz 19. veka, obližnji Garden Stage je u drvećem natkrivenoj “Zastavinoj bašti”, dok je Explosive DJ Stage smešten u “Čaurnicu”, rustičnu zgradu u kojoj je snimana pre neku godinu tv serija “Titanik”.

https://www.facebook.com/events/373065336862561/

Datum

22 Jun 2019

Satnica

22:00 - 23:00

Lokacija

Arsenal FEST
Kragujevac, Srbija

Organizator

Arsenal FEST
Email
noreply@facebookmail.com