Victim Iced (Greece), Kobold, Wicked Ways, Architect of Pain

~UZ SVAKU KARTU JE URAČUNATO JEDNO BESPLATNO PIVO!~

KOBOLD u saradnji sa klubom KUGLAŠ predstavlja grčki thrash metal bend VICTIM ICED u Beogradu na evropskoj turneji kao i još dva domaća imena:

VICTIM ICED – Grčki thrash metal
Aktivni od 2002. godine pod imenom “Victimized”, nisu mnogo postigli osim demoa i par svirki. Posle duže pauze, bend je objavio album “The Sinner’s Plead” 2016. godine i zvanično promenio ime u “Victim Iced”, usput objavivši i EP 2017. godine. Bend je trenutno na evropskoj turneji.
FB: https://www.facebook.com/pg/band.Xanthe.gr.metal

KOBOLD – Beogradski speed metal.
Sad već dobro poznati beogradski spid metal bend, sa mnoštvom svirki po Srbiji, jednim EPom, jednim live albumom i jednim full length albumom. Kobold je trenutno u procesu izdavanja svog drugog albuma a ovo će biti jedna od poslednjih svirki pred veliku promociju istog koj se očekuje tokom leta. Kobold je u martu objavio novi singl sa drugog albuma FRACTURED, a pored pesama sa prethodnih izdanja, sviraće se mnoštvo novih pesama od kojih je publika neke već imala priliku da čuje i mošuje uz njih.
FB: https://www.facebook.com/KoboldCrew/

WICKED WAYS – Beogradski thrash metal.
Bend nastao od bivših članova benda Stygian Flames. Za razliku od svog prethodnika, Wicked Ways se bavi isključivo autorskim radom. Do sada imaju veliki broj svirki iza sebe i EP u powerthrash metal stilu koji obećava. Bend trenutno radi na novom autorskom radu.
FB: https://www.facebook.com/wickedways1/

ARCHITECT OF PAIN – Novosadski thrash metal.
Oformljen Oktobra meseca 2018.godine. Članovi benda su: Daniel Mušicki (pevač), Milan Bogdanović (ritam gitara), Daniel Danji (solo gitara), Nikola Milošević (bas gitara), Đorđe Tokin (bubnjevi). Bend je svoj rad započeo obradom pesama bendova: Metallica, Megadeth, Motorhead, Judas Priest, itd, ali ubrzo je započet rad na autorskim pesmama.
FB: https://www.facebook.com/architectofpain.band/

https://www.facebook.com/events/399793230607936/

Datum

20 May 2019 - 21 May 2019

Satnica

07:00 - 00:00

Lokacija

Kuglaš
Beograd, Đušina 5, Srbija

Organizator

Kobold
Email
noreply@facebookmail.com