URBAN & 4 LIVE!

Damir Urban muzičar je i umetnik koji se izražava prvenstveno kroz muziku, ali i kroz glumu i slikarstvo. Od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna muzičara: gitarista Luka Toman, basista Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia, te Saša Markovski na klavijaturama.

Njegova muzika i harizma privlači slušaoce sasvim različitih profila a koncerti Urbana i Četvorke su ‘umetnost u malom’, vešto razrađenih detalja i pomno odabranih muzičkih saradnika. Svakim koncertom potvrđuju svoju povezanost s publikom, a u izvođenju pesama potpuno se predaju i vidljivo uživaju u nastupu.

Već dobro poznate pesme poput “Odlučio sam da te volim”, “Spelujem ti ispriku”, “Kundera”, “Mjesto za mene”, “Mala truba”, “Astronaut” publika peva u glas s bendom, a koncerti redovno završavaju ovacijama.

Pesmama “Dirigent” i “Kuća sjećanja”, Urban je najavio rad na novom albumu. Paralelno s radom na novom albumu, bend se posvetio i nastupima. Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču a jednu takvu najavljujemo za petak, 22. mart u FIRCHIE Studiju. Karte u pretprodaji od ponedeljka na sajtu i u prodajnoj mreži gigstix.com

Broj karata od 1000 RSD u pretprodaji je vrlo ograničen.

https://www.facebook.com/events/622716591512203/

Datum

22 Mar 2019 - 23 Mar 2019

Satnica

21:00 - 00:00

Lokacija

Firchie Think Tank Studio
Novi Sad, Bulevar despota Stefana 5, Beograd

Organizator

Firchie Think Tank Studio
Email
noreply@facebookmail.com