The Trigger / S.U.S / Moreuz / Kontakt 2019 opening showcase

The Trigger / SUS / Moreuz
za otvaranje #KONTAKTmusic-a
Sreda, 20. mart, Elektropionir

Ulaz: BESPLATAN!

Zašto The Trigger?

Zato što će uskoro da se nađu u društvu bendova kao što su Sinister, Crystal Ball, Atrocity, Dark Millenium, Thornbridge i 69 Chambers, a zahvaljujući tome što je njihov kvalitet prepoznao renomirani MASSACRE RECORDS!

Ova beogradska petorka je još prethodne godine završila sa snimanjem svog prvog izdanja na engleskom jeziku zahvaljujući kojem su i privukli pažnju internacionalnih izdavača, koji će im pružiti priliku da svoj rad prezentuju publici van zemlje i regiona.

Massacre Records su poznati publici kao izdavač koji već skoro trideset godina aktivno promoviše metal i hard rok muziku i tokom postojanja je objavljivao imena kao što su King Diamond,
Pretty Maids, Theatre of Tragedy, Atrocity, Pink Cream 69, HateSphere, Crematory, Kittie kao i desetine drugih bendova srodnih žanrova.

NASTUP THE TRIGGER-A NA OTVARANJU TREĆEG KONTAKTA BIĆE PREMIJERNO IZVOĐENJE NJIHOVOG NOVOG MATERIJALA NA ENGLESKOM JEZIKU.

**********************************************
**********************************************

Zašto SUS? Zato što su mornari.

Mornare i muzičare vezuje više stvari, a jedna od njih je da su uvek na putu. Ovi naši punk-rock mornari su se definitivno naputovali po Evropi u više navrata, prethodne godine posebno.

Pre nego što krenu na novi put po Evropi, baciće sidro u svojoj kući, u Elektropioniru, da pokažu kakvu su energiju doneli u matičnu luku

Uvek su u žurbi, pa očekujte da i muzika bude brza.

**********************************************
**********************************************

Zašto Moreuz?

Zato što furiozna trojka, klasičnog rock koncepta, nastupa samo u posebnim prilikama. A otvaranje #Kontakt2019 jeste takva.

I zato što žarko žele da sa scene Elektropionira prezentuju kako izgleda ,,Ugriz đavola”.

I zato što za sebe kažu da ,,ne znaju šta žele da kažu svojim pesmama”, još jednom će dokazati da to govore vrlo jasno i odlučno :)

https://www.facebook.com/events/653124751809110/

Datum

20 Mar 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Elektropionir
Beograd, Cetinjska 15, Srbija

Organizator

Kontakt Beograd
Email
noreply@facebookmail.com