The_Brand_New_Heavies

The Brand New Heavies 29 & 30.10 Musicology Barcaffè Sessions

The Brand New Heavies se vraćaju u Beograd sa novim albumom!
Kraj oktobra u znaku londonske “Acid jazz” scene

Autentični jazz/funk/soul/R’n’B sastav, The Brand New Heavies, održaće dva koncerta u beogradskom klubu Bitefartcafe, u okviru koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions, 29. i 30. oktobra ove godine.

Pioniri londonske “Acid jazz” sene, The Brand New Heavies, svoju veliku ljubav prema “fank gruvu” iz sedamdesetih godina, uspeli su da transformišu u sofisticirani zvuk koji ide putevima klasičnog soula, i to u eri u kojoj dominira hip-hop.

Osnivači benda, Jan Kincaid i Simon Bartholomew, ujedno su i kantautori i producenti koji iza sebe imaju 16 pesama koje su ušle na svetske top 40 liste, a prodali su do sada preko 2,5 miliona kopija svojih albuma.

Bend je oformljen 1985. godine kao instrumentalni sastav inspirisan retkom tada aktuelnom gruv klabing scenom u Londonu. Ubrzo je bend dobio i duvačku sekciju, kao i vokalistkinje.

Poslednjih godina radili su na novom albumu koji je izdat nedavno, 6. septembra, pod nazivom “TBNH”. Bend je već krenuo na svetsku turneju, dok će njihov dolazak u Beograd značiti da će srpska publika biti među prvima koja će imati priliku da čuje pesme sa novog albuma.

The Brand New Heavies nastupali su u Beogradu pre tri godine, gde su, u okviru istog serijala, održali rasprodate koncerte o kojima se i dalje priča, zbog čega su organizatori serijala ove godine zakazali još dva datuma u okviru kojih će publika moći da uživa u njihovim nastupima 29. i 30. oktobra u kultnom klubu Bitefartcafe.

Ulaznice za koncerte možete kupiti online ili na prodajnim mestima servisa www.tickets.rs & www.ddtickets.rs:
http://skr.rs/h3X
http://skr.rs/h3k

Promotivne ulaznice trenutno su dostupne po ceni od 1500rsd.

Info:
www.musicology.rs
+38163377483

https://www.facebook.com/events/404321886954156/

Datum

29 Oct 2019 - 30 Oct 2019

Satnica

22:00 - 01:00

Lokacija

Bitef Art Cafe

Organizator

Musicology Barcaffe Sessions
Email
noreply@facebookmail.com