Synth pop gig: Sana Garić, Iv/An, Microslav, Muzikfantastique

20 godina Močvare & CirkoБalkana 7
1.5. – 20.5.2019.
mochvara.hr/20godina
cirkobalkana.org

Sana Garić (Srbija)
Čuli ste za kultnu beogradsku grupu Beograd? Znali ste da su se prije nekoliko godina ponovno okupili? Odlično, onda vam ni Sana Garić vjerojatno nije nepoznata. Sana Garić se, naime, pridružila novoj inkarnaciji Beograda u svojstvu osobe koja pjeva i svira klavijature, a 2017. je i objavila debitantski solo album “Svet za nas” i njime pobrala cijeli svežanj lovorika – relevantni izvori su ga ocijenili jednim od najboljih albuma u cijeloj regiji!

Album je podosta eklektičan, obogaćen elektronskim neopsihodeličnim utjecajima i plesnim no-waveom. Wow! Osim što je snimila sjajan album i posjeduje zavidan talent, Sana se može ponositi i svojim kolegama iz benda – bubanj i perkusije vrlo vješto udara Fedja Tom Franklin, a na basu je ni manje ni više nego Miki Ristić iz Darkwood Dub!
Iza Sane Garić i njenog benda je velik broj klupskih i festivalskih nastupa – prošle su godine svirali i na inMusicu, a ovo joj je prvi klupski koncert u Zagrebu. Ne propuštajte ni za živu glavu!
🎧 sanagaric.bandcamp.com

Iv/An (Zagreb)
Iv/An, samozatajni je zagrebački elektro-pop entuzijast i grafički dizajner, koji na domaćoj i svjetskoj underground sceni aktivno djeluje već dugi niz godina. Kroz godine provedene u nekoliko paralelnih projekata (Narrow, Umrijeti za strojem, I/II), Iv/An je do danas realizirao čitav niz izdanja u vlastitoj samizdat produkciji (0.5), uz suradnju i s drugim izdavačima (TuTRuR, Genetic Music, Aufnahme + Wiedergabe, Future Echo, Domestica, Slušaj najglasnije!, NAUK, Room Tracks, Totally Wired, Wrong Revolution, Vinylograph, Fettkakao, TONN Recordings). I dalje neumorno stvara i surađuje s drugim autorima, a ovom prigodom predstavit će nam odabir iz svojeg aktualnijeg muzičkog repertoara nastalog kroz proteklih nekoliko godina.
🎧 iv-an.bandcamp.com

microslav (Zagreb)
Microslav je projekt elektro entuzijasta Miroslava Mrva koji se glazbom bavi od srednjoškolskih dana Amige 600 i ProTrackera. Istinski zaljubljenik u sintisajzere i ritam mašine večeras će nam svirati selekciju uspješnica svog plodnog opusa. Record labels: Elektroliza, Fundamental records, Bass Agenda, Shameless Toady, Binalog productions, Crobot muzik.
🎧 soundcloud.com/microslav

DEJAVU MUZIKFANTASTIQUE (Zagreb)
Prije, u kratkim pauzama, te nakon koncertnog dijela večeri, prigodnom plesnom synthesizer pop selekcijom pridružit će se i Dejavu Muzikfantastique DJ Ivan Krželj.

🎟️ Upad: 35 kn. Ulaznice se prodaju na blagajni kluba od 20:00.

Saznaj više o programu Močvare:
www.mochvara.hr
facebook.com/mochvara
instagram.com/mochvara
twitter.com/mochvara
mochvara.hr/newsletter

Knjiga “Močvara i priča o URK-u”:
mochvara.hr/knjiga

https://www.facebook.com/events/1253338158171055/

Datum

05 May 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Klub Močvara
Zagreb, Trnjanski nasip bb, Hrvatska

Organizator

Klub Močvara
Email
noreply@facebookmail.com