Hornsman Coyote Lee Scratch Perry & Mad Professor Beograd

Sun Reggae Fest Mne 2019 – Hornsman Coyote

Biografija Hornsman Coyotea

Nemanja Kojić (rođen 17. decembra 1975. u Beogradu, Srbija), poznat pod imenom Hornsman Coyote, je srpski reggae umjetnik, trombonista, pjevač i vođa reggae-metal benda Eyesburn.

.Komplet trodnevnih karata za festival je 20 e. Karte se zamjenjuju za festivalske narukvice na slovenskoj plazi na mjestu gdje ce biti predvidjeno ili u prostorijama festa – press-a (blagovremeno cemo Vas obavjestiti o mjestu) .O mjestu prodaje karata za festival uskoro cemo vas obavjestiti. U cijenu uracunati osim koncerata i workshopovi.
Festival je radi sigurnosti posjetilaca uveo generalni pravilnik koji definise koje predmete ne smijete unijeti u okvire festivalske lokacije. Na osmo izadnje Sun Reggae Festivala ne smiju se unositi:
– Droga i ostali opijati
– Oružje
– Profesionalni fotoaparati bez ovlašćenja-svaka fotografija i video će se smatrati vlasništvom Sun Reggae festivala, a autor mora iste predati festivalu (osim ako nema akridetaciju festivala za koriscenje profesionalne opreme)
– Alkohol i pića kupljena van festivalske lokacije
– Hrana kupljena van festivalske lokacije
– Flase i konzerve
– Muzicki instrumenti
– Kućni ljubimci
– Veliki kisobrani
– Maske
– Laseri
– Lopte
– Backpack rancevi i velike putne torbe

Opšta pravila i uslovi:
– Festival zvanicno pocinje 28. juna u 18h i završava se 30.juna u 23.30h
– Kapije festivala se otvaraju svakog dana u 18h kada su workshopovi
– Na festival možete ući samo uz festivalsku kartu odnosno narukvicu
– Karte se mogu zamjeniti za narukvice svakog dana od 28.juna do 30.juna u periodu od 14h do 18h na mjestu predvidjeno za zamjenu
– Karte se ne mogu refundirati
– Ulazak na festival nije dozvoljen osobama ispod 18 godina
– Za osobe sa invaliditetom obezbeđen je ulaz. Savetuje se kretanje uz pratnju
– Sun Reggae fest nije odgovoran za eventualni gubitak stvari na festivalskoj lokaciji ili povrede na festivalu
– Zvanično obezbeđenje festivala može da vas bez najave pretrese u svakom trenutku
– Nasilje ili pretnje od strane pojedinaca bice sankcionisane momentalnim oduzimanjem festivalske narukvice i trajnim udaljavanjem sa festivalske lokacije
– Pazite na ljude oko sebe
– Pijte dovoljno vode i uzivajte u festivalu
– Podsticanje rasizma i govora mrznje nije dozvoljeno i biće sankcionisano momentalnim oduzimanjem festivalske narukvice i trajnim udaljavanjem sa festivalske lokacije

Strogo zabranjeno posjedovanje i korišćenje opojnih droga
Koriscenje i posjedovanje bilo koje opojne droge strogo je zabranjeno unutar i izvan festivalske lokacije. Unosenje bilo koje nelegalne supstance na događaj je strogo zabranjeno; svako ko prekrsi gore navedena pravila bice krivicno gonjen po najstrozim zakonskim mjerama. Obezbedjenje nece dozvoliti ulazak osobama koje na festival dodju pod dejstvom bilo koje opojne droge. Osoblje festivala zadržava pravo da bilo kome zabrani ulazak na festival. Budite odgovorni i napravite pametne odluke.

Sigurnost i Prva pomoc
Sun Reggae fest nastoji da pruži bezbedno okruzenje svim posjetiocima, osoblju i izvođačima.Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da se obratite nekome od osoblja na festivalu.

Festivalske narukvice
Vodite racuna o svojim narukvicama. Narukvice su veoma jake i otporne, ali nisu neunistive. Eventualni gubitak, ostecenje ili nepravilna upotreba festivalske narukvice zahtevace kupovinu nove (bez izuzetaka).
Za sve informacije oko rezervacije karata, kontaktirajte nas na montenegrosunreggaefest@gmail.com

https://www.facebook.com/events/2530398153639115/

Datum

29 Jun 2019

Satnica

22:00 - 23:30

Lokacija

Slovenska Plaža

Organizator

MontenegroSun ReggaeFest
Email
noreply@facebookmail.com