Straight Mickey and the Boyz Subberni Centar Beograd

Straight Mickey and the Boyz + SLONZ @BulevarBooks

U knjižari su svirali najbolji, ali ne svi. Evo ih i oni – Straight Mickey and the Boyz!, bend koji je na istoj liniji i istom zadatku na kojem smo i sami, budi ljude da dignu glave, da se otrgnu od inercije i uzmu svoje živote u svoje ruke. Ovaj bend je jedan od najzaslužnijih što je alternativna scena, i druga strana onoga što se nameće, vidljivija i spašena odlaska u zone koje su neuočljive i nedostupne, a najprepoznatljiviji su po tome što nam otrežnjujuće kažu ‘Jutro sve promeniti neće..’

Još jedan elektrošok, rock n roll u zlatnom izdanju, a Straight Mickey and the Boyz stižu nam direktno iz studija, sa snimanja novih stvari, sveži, odmorni i poletni, bogatiji za novi album. Čeka nas ludo veče, biće najbolje na svetu, a da bi nam duže bilo najbolje, pre Straight Mickey-a sviraće nam i odličan, mladi, već dobrom delu publike poznat i omiljen bend, Slonz!

Sa Straight Mickey and the Boyz-ima nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih ‘Svirka u knjižari’ u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u subotu, 20. aprila, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na koncert je 500 dinara, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Zbog ograničenog kapaciteta prinuđeni smo da limitiramo broj ulaznica za svirku. Molimo vas da na vreme svratite do knjižare, ili rezervišete ulaznicu već danas slanjem poruke u inboks stranice knjižare na fejsbuku. Hvala na razumevanju!

BC: https://straightmickeyandtheboyz.bandcamp.com/releases
FB: https://www.facebook.com/straightmickeyandtheboyz/

https://www.facebook.com/events/2125515807575112/

Datum

20 Apr 2019 - 21 Apr 2019

Satnica

21:30 - 01:00

Lokacija

Bulevar Books, knjižara koja svira
Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 6, Srbija

Organizator

Bulevar Books, knjižara koja svira
Email
noreply@facebookmail.com