Stoned Jesus Božidarac Beograd

Stoned Jesus – “Xth anniversary” u Zagrebu! Support Vovk!

Novo gostovanje bratića iz Ukrajine kod još jednih solidnih frendova iz Vintage Industrial Bara zakazano je za 2.10.2019. godine. Momci su na “Xth anniversary” turneji što znači poduži poseban set, jer red je da se izrokaju svi najveći hitovi, a znamo da ih je puno i da neki traju i po 16 minuta. Podršku pružaju njihovi sunarodnjaci Vovk! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 90 kuna. Preko sustava Entrio u ponudi je i ulaznica za ovaj event te nastupe Nightstalkera
3.10. i Ufomammuta 16.10. u Močvari za samo 160 kn!

STONED JESUS nesumnjivo je najveći stoner / psychedelic / doom bend istočne Europe. Osnovan je 2009. godine kao prvotni solo projekt gitarista i vokala benda Igora. Nakon četiri full albuma bend je prepoznatljiv po svojim neprestanim i jako uspješnim stilskim promjenama smjera sa svakim novim studijeskim izdanjem, kao i neumornom “touranju” i sjajnim live nastupima!
Facebook: http://facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=XhzOhK9J6EY

Mladi i ambiciozni kijevski trio VOVK upravo je izbacio svoj debitantski LP “Lair”. Složen, ali žustar, materijal benda zvuči još bolje uživo. Obavezno za obožavatelje Melvinsa, Torchea, Toola, Convergea, Mars Volta itd!
Facebook: www.facebook.com/vovkband/
Instagram: www.instagram.com/vovkband/
Bandcamp: https://vovk.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/events/306565953563064/

Datum

02 Oct 2019 - 03 Oct 2019

Satnica

20:00 - 02:00

Lokacija

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Savska cesta 160, 10000, Croatia

Organizator

Hangtime Agency
Email
noreply@facebookmail.com