Solstafir Dom omladine Beograda

Solstafir / MKC Petefi Šandor / Novi Sad

MM Concerts u saradnji sa SKCNS
ponosno predstavljaju:

SOLSTAFIR sa gostima
22. 03. 2019. MKC Petefi Šandor, Novi Sad

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon njihovog premijernog i rasprodatog pojavljivanja u Beogradu 2017. godine, fanovi nas neprestano ispituju kada se bend vraća u našu zemlju. Verujemo da je ova objava konačno zadovoljavajući odgovor 

Pošto je bend za ovu priliku spremio specijalni set koji uključuje i gostovanje klasičnih akustičnih instrumenata koncert će biti održan u unikatnom prostoru MKC Petefi Šandor koji odiše retro duhom koji perfektno odgovara ovoj post rok atrakciji.

Ulaznice u prodaji:
– pretprodaja 2.000din
– na dan koncerta 2.500din

Prodajna mesta: Gigstix, Tickets.rs, Mungos, Felix

SOLSTAFIR
http://solstafir.net/
https://www.facebook.com/solstafirice/

video: https://www.youtube.com/watch?v=QX0UaXd4Yis

https://www.facebook.com/events/295497071307388/

Datum

22 Mar 2019

Satnica

20:00 - 23:55

Lokacija

Petőfi Sándor MMK
Novi Sad, Jozef Atile 16, Srbija

Organizator

MM Concerts
Email
noreply@facebookmail.com