She Loves Pablo + Northern Revival@Gerila

She Loves Pablo
Subota, 16.02.2019.
Gerila Bar / Novi Sad

“Othranjeni na benzinu i čavlima” samo je jedna od upečatljivih i snažnih reakcija na She Loves Pablo zabeležena po izlasku njihovog prvog albuma ‘Mother Of All’ iz 2009. Zagrevanje pred veliki jubilarni zagrebački koncert, desiće se polovinom februara kod nas. Ovaj bend, svakako je jedan od najistaknutijih stoner/sludge/rock bendova sa zagrebačke scene, nose neverovatnu energiju u svojim live nastupima i zato ovaj koncert ne smete propustiti.

MOTHER OF ALL
BC: https://shelovespablo.bandcamp.com/album/mother-of-all
YT: https://goo.gl/ANvTZq

BURN AND LEVITATE
YT: https://bit.ly/2R6m9uY

TRY MANDARIN
YT: https://bit.ly/2MqcApY

Pozornicu su delili s američkim underground rock legendama Clutch i Karma To Burn, nemačkim stoner veteranima Colour Haze, te između ostalih i s braćom Cavalera, osnivačima kultnog metal benda Sepultura. Predvođeni prodornim vokalom Domagoja Šimeka, od osnivanja 2005. godine do danas, u više su se navrata otisnuli put Europe i svirali po Velikoj Britaniji, Švedskoj, Holandiji, Italiji, Francuskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Mađarskoj i svim zemljama regiona.

Hrvatsku underground scenu osvojili su na prvu debitantskim izdanjem ‘Mother Of All’. Već odavno rasprodan u CD formatu, u februaru će konačno doživeti svoje reizdanje na vinilu, a moći će se kupiti na koncertu. Naredna dva albuma označuju i stilsko širenje – ‘Burn And Levitate’ (2013.) prema radiofoničnijem rocku, dok ‘Try Mandarin’ (2016.) donosi žešći i siroviji zvuk, ali i kompleksniju strukturu pesama. Trenutno rade na novom albumu s kog će prvi singl uz videospot izaći uskoro. Koncertni repertoar će pretstavljati presek dosadašnjeg rada bend, uz ekskluzivno predstavljanje dela novog materijala.

https://www.youtube.com/user/shelovespablo

Kao gosti i lokalna podrška, na ovom koncertu će se naći i novosadski sastav NORTHERN REVIVAL, čime će ceo događaj dobiti još potpuniji oblik.

Subota 16. februar // 22:30h
Gosti i datum početka prodaje karata, biće objavljeni uskoro.
Vidimo se!

https://www.facebook.com/events/1037813389738878/

Datum

16 Feb 2019 - 17 Feb 2019

Satnica

22:30 - 01:30

Lokacija

Gerila Bar
Novi Sad, Trifkovicev trg 3, Srbija

Organizator

Gerila Bar
Email
noreply@facebookmail.com