Sharks Snakes&Planes / Čupavci -Live@Soulpeddler

Sharks,Snakes&Planes – (Ајкуле, Змије и Авиони) је “пост-гранџ” бенд који је основан крајем 2010. године у старој Београдској индустријској зони. Првобитна постава групе су Марко Мићановић (вокал), Јанко Павловић (бас гитара), Младен Миљуш (ритам гитара), Вук Миљуш (соло гитара), Дарко Ћосовић (бубњеви). Средином 2012. године се постава променила и као соло гитариста дошао је Иван Петровић, а као нови басиста Ђорђе Палогрлић и од тада се није мењала.

Иако име бенда како кажу чланови групе подсећа на неки трећеразредни “треш” филмски наслов заправо има дубље значење а то је да се људи у невољи, тј. у страху држе заједно, с тога ајкуле, змије и авиони као неке од највећих људских фобија.
Бенд је почетком 2014. године издао свој први ЕП “Небеска механика” чији је продуцент био Никола Врањковић за издавачку кућу “Long Play” са три песме: Небеска механика, Ми пловимо југом и Црни Гној. За све три песме издати су и видео спотови. Осим на српском, бенд има песме и на енглеском и шпанском језику. ЕП бенд је промовисао у току 2013. и 2014. године са више од 60 концерата, у 20 градова у Србији и региону, концерти на којима су наступали између осталих као специјални гости на концерту Бајаге и Инструктора на Калемегдану, фестивалима попут београдског Beer Fest-а, Роцк Виллаге-а, Шумадија Фест-а, Белграде Цаллинг фест, Роцкwоод фест, Лаке фест, Врацар Роцкс, хуманитарног Ноћ за помоћ у Дому омладине, отварање нове сезоне Барутане и концерт у Дому омладине у сали Американа

https://www.facebook.com/Sharks-Snakes-Planes-113654685402101/

Čupavci – Lokalna podrška koja je više godina na muzičkoj sceni, sviraju punk/rock i rasturaju na live nastupima!

https://www.facebook.com/pg/chupavci/about/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/events/2244925818876125/

Datum

29 Mar 2019 - 30 Mar 2019

Satnica

20:00 - 00:00

Lokacija

SoulPeddler
Novi Sad, Klisanski put 19А, Srbija

Organizator

SoulPeddler
Email
noreply@facebookmail.com