Screaming Females u Močvari

SUBOTA 9.3. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 •
Screaming Females @ Klub Močvara • 55kn (do 28.10.) / 65kn / 80kn •

Punih sedam godina nakon drugog i zadnjeg nastupa u Hrvatskoj trio iz New Jerseya, predvođen pjevačicom i gitaristicom Marissom Paternoster, dolaze 9.3.2019. u Močvaru u sklopu promotivne turneje za, sad već, sedmi studijski album grupe Screaming Females objavljen u veljači za Don Giovanni Records. “All At Once” predstavlja ovaj indie punk trio u svojoj punoj kreativnoj snazi s pjesmama koje osvajaju na prvu loptu, a u kojima se efektno isprepliću punk, power pop i art rock.

Ne čudi stoga da ih je kritika još jednom dočekala s neskrivenim oduševljenjem, uz konstataciju da se radi o najkompletnijem izdanju ove grupe do sad. Sve je to kumovalo i njihovom prvom ulasku na Billboardove liste prodaje albuma, pa su tako nakon 13 godina i DIY početaka, kad su u nedostatku prostora za koncerte u kojima je dozvoljen ulaz maloljetnicima krenuli u organiziranje koncerata po vlastitim podrumima, Screaming Females stasali u uistinu respektabilno ime američke nezavisne glazbe od kojih možemo očekivati još puno odličnih izdanja.

Uz prisjećanje na dva sjajna dosadašnja zagrebačka koncerta, i uz stotine nastupa koje su u međuvremenu odradili te tako dodatno izbrusili svoje koncertne vještine, za očekivati je da upravo Screaming Females budu jednim od pritajenih favorita već sada bogate koncertne ponude Zagreba u 2019. godini.

Ulaznice za koncert u Močvari 9.3.2018. po promotivnoj cijeni od 55 kuna mogu se do kraja ovog tjedna kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku, te preko njihovih web shopova. Od 29.10. cijena im raste na 65 kuna, a na ulazu će iznositi 80 kuna.

Linkovi:

http://screamingfemales.com/
https://screamingfemales.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/screamingfemales/

Video:https://www.facebook.com/events/296517131180285/

Datum

09 Mar 2019

Satnica

20:00 - 23:00

Lokacija

Klub Močvara
Zagreb, Trnjanski nasip bb, Hrvatska

Organizator

Žedno uho
Email
noreply@facebookmail.com