Pro-Pain @KSET

Prosinac se polako pretvara u žestoki kraj godine, a tome će pridonijeti i HC/NY velikani Pro-Pain. U utorak, 3. 12. protrest će KSET, a podršku će im pružiti bendovi DarkRise i Ølten.

Agresija, strast i pravednost – sve su to odlike koje obilježavaju metal/hardcore pionire PRO-PAIN. Kad je njihov bombastični debitantski album iz 1992. godine “Foul Taste Of Freedom” nominiran za nagradu NAIRD, PRO-PAIN su postali jedno od najvažnijih imena za slušatelje heavy žanra širom svijeta.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=V16av13yaCA

DarkRise je brutal death metal bend sa sjedištem u Lausanneu u Švicarskoj. Bend je osnovan 1998. godine, 2000. DarkRise je snimio svoj prvi demo pod nazivom “Slaves Of Death”, vrlo zadovoljavajući slušni napad na 21. stoljeće, a ubrzo je uslijedio i LP “Massive Retaliation”. Iza sebe imaju 5 albuma, a svoj opus predstavit će nam 3. prosinca u KSET-u.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=bMREWxL9a_A

ØLTEN je kotrljanje stroja koje pokreće i otkriva vlastitu dušu. S Christopheom, Marcom i Alexom, ono što se podrazumijeva pod “post rock muljem”, zapravo se otkriva kao radionica u kojoj teški alati vode glavnu riječ. Njihov zvuk opisuju sive i tmurne harmonije, karakteristične za one doline u kojima se sunce pokazuje samo jednom mjesečno, i to tek u podne.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=00GGjVY_uR8

Karte po pretprodajnoj cijeni od 60 kn nabavi u KSET-u ili Dirty Old Empireu. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 80 kn.

Program podržava Gradski ured za kulturu – Grad Zagreb.

https://www.facebook.com/events/528293531343505/

Datum

03 Dec 2019 - 04 Dec 2019

Satnica

20:00 - 00:00

Lokacija

KSET
Zagreb, Unska ul. 3, Hrvatska

Organizator

KSET
Email
noreply@facebookmail.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde