Danga i Paper Animals Jazz Bar Centar Beograd

Paper Animals // Promocija singla // Gost: Jana Vuković

Dođite 17. maja u klub Polet da zajedno proslavimo novi singl benda Paper Animals “Red Dots”.

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda koji iskrenošću svojih pesmama dolazi do ljubitelja ovog zvuka. Kombinacijom veselih melodija i melanholičnih tekstova proizvode jedinstvenu atmosferu na domaćoj sceni.
Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, u junu iste godine nastupali su i u okviru Sofar sounds Belgrade, a u avgustu snimili su akustični session sa Kiremico Media.
U novembru iste godine objavili su pesmu “Division” koja predstavlja prvi singl sa njihovog debi albuma “Rock Paper Scissors” koji će publici biti dostupan na jesen 2019. godine.

https://www.facebook.com/paperanimals2/
https://www.instagram.com/_paper_animals_/
https://www.youtube.com/channel/UCTRK2D8I4I3eHs6EIDFHq1w?view_as=subscriber

Jana Vuković je elektro-pop kantautorka iz Beograda. Svoj prvi singl “Ćutanje” izdala je u oktobru 2018. godine za izdavačku kuću Lampshade Media, i njime najavila EP izdanje. Na sceni će joj se pridružiti članovi benda koga čine Tadija Telesković na gitari, Marko Arizanović na klavijaturama i Lazar Arsović na perkusijama. Tadija unosi bluz u njihov repertoar i doprinosi stvaranju specifičnog zvuka. Marko Arizanovic svojim improvizatorskim veštinama na klavijaturi iznova daje novu energiju pesmama. Najnoviji član benda, Lazar Arsović svojim poznavanjem instrumenata ne prestaje da iznenađuje, što će publika moći i sama da iskusi na nastupu.
Na svirci će biti izvedeni predstojeći singlovi, među kojima je “Slaži” koja će biti objavljena u saradnji sa Lampshade Media neposredno pred nastup.

https://www.facebook.com/janavuk/
https://www.instagram.com/vukjana/?hl=sr
https://www.youtube.com/channel/UCqCE6kQsq96rSCq2iwbLPhg

Ulaz je besplatan!

Vidimo se!

https://www.facebook.com/events/850865675251107/

Datum

17 May 2019 - 18 May 2019

Satnica

20:00 - 00:00

Lokacija

Polet
Beograd, Ulica Cetinjska 15, Srbija

Organizator

Paper Animals
Email
noreply@facebookmail.com