Očevi grčke stoner scene Nightstalker u Zagrebu! Support Se’am!

Grčki heavy rockeri i očevi fantastične grčke stoner scene Nightstalker se vraćaju u Zagreb u sklopu promotivne turneje za predstojeći osmi album “Great Hallucinations” i osme sezone Good Vibrations programa! Support pružaju domaći alt rockeri Se’am! Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 55 kuna mogu se offline i online kupiti u Dirty Old Shopu, a na dan će koštati 70 kuna. Preko sustava Entrio u ponudi je i ulaznica za ovaj event te nastupe Stoned Jesusa 2.10. i Ufomammuta 16.10. u Močvari za samo 160 kn!

NIGHTSTALKER JE osnovan sada već davne 1989. godine, a tadašnji bubnjar Argy današnji je frontmen i predvodnik benda. Uz njega ovu četvorku čine Andreas Lagios (bass), Tolis Motsios (gitara) i Dinos Roulos (bubanj). Iza sebe imaju brojna studijska izdanja, a najveći hit “Children Of The Sun” samo na youtubeu broji već gotovo 6 000 000 pogleda!
Web: http://www.nightstalkerband.com
Facebook: https://www.facebook.com/nightstalkerband
Youtube: https://www.youtube.com/user/seeyouburn
Instagram: https://www.instagram.com/nightstalker.official

Bend SE’AM postoji od 2014. godine, kada je ispuzao iz najdublje rupe Zagreba probuđen smradom estrade koja se čuje iza svakog ugla. Sada su savršeno nesuklađeni power trio. Trenutno izlaze iz ljetnog sna u zimski kaos. Baziraju se na čistoj nepredvidljivoj umjetnosti slobodnog izražavanja i kakofonije. Konstanta je jedina promjena.
Facebook: https://www.facebook.com/seam7
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QyVDkyr0GMM

https://www.facebook.com/events/687155378396952/

Datum

03 Oct 2019 - 04 Oct 2019

Satnica

20:00 - 02:00

Lokacija

Klub Močvara
Zagreb, Trnjanski nasip bb, Hrvatska

Organizator

Hangtime Agency
Email
noreply@facebookmail.com