Nikola Vranjković Kombank dvorana Beograd

Nikola Vranjković @BulevarBooks

Tradicija treba da bude ono prema čemu se kritički osvrćemo i na taj način ga vrednujemo. U tom smislu ovo što nas čeka najpre od svega može da se uspostavi kao tradicija, jer je najbolje i ne želimo da prestane. Posle dva uzastopno rasprodata prošlogodišnja koncerta, povratak i novi koncert Nikole Vranjkovića! ❤️

Nikola Vranjkovic, svakim nervom u muzici i poeziji, u pratnji izvanrednih gitara i ritam sekcije, izvodiće svoje pesme u njihovom prirodnom ‘staništu’ i okruženju, među ljudima i knjigama. Šest vrsnih muzičara, koji su snimili album od kritike nazvan ‘najvećim rok albumom 21. veka’, nastupaju 1. novembra i donose rok poeziju u svom najboljem izdanju.

Sa Nikolom i ekipom nastavljamo koncept intimnih muzičkih performansa nazvanih ‘Svirka u knjižari’ u kojima objedinjujemo dva najvitalnija medija: muziku i knjige, koji se prožimaju i spajaju u neposredan, jedinstven i magnetičan doživljaj.

Svirka je u petak, 1. novembra, u 21:30h., a po knjigu, na kafu, vino ili pivo možete već danas :)

Ulaz na koncert je 900 dinara u pretprodaji, 1000 na dan koncerta, kao podrška izvođačima, autorstvu i nezavisnoj muzičkoj sceni!

Zbog ograničenog kapaciteta prinuđeni smo da limitiramo broj ulaznica za svirku. Molimo vas da na vreme svratite do knjižare, ili rezervišete ulaznicu već danas slanjem poruke u inboks stranice knjižare na fejsbuku. Hvala na razumevanju!

Vidimo se 🙂

foto: Jovana Milovanović Skullcheez

https://www.facebook.com/events/398128347504084/

Datum

01 Nov 2019 - 02 Nov 2019

Satnica

21:30 - 01:00

Lokacija

Bulevar Books, knjižara koja svira
Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 6, Srbija

Organizator

Bulevar Books, knjižara koja svira
Email
noreply@facebookmail.com