Mortal Kombat u Močvari

Mortal Kombat Bend
22.03. @ Klub Močvara
support: tba

Autentični beogradski metal punkeri Mortal Kombat stižu u Zagreb 22. ožujka kada će u klubu Močvara koncertno predstaviti novi album te proslaviti 10 godina postojanja.

Od osnutka 2009. poklonike su stjecali svojim sirovim i tvrdim zvukom uz provokativne i direktne tekstove o modernom društvu uvijek u funkciji satire. U diskografiji broje tri studijska i jedan live album, a uoči zagrebačkog koncerta svjetlo dana ugledat će i novo izdanje, već najavljeno singlovima “Rijaliti” i “Papučar”.

“Tim albumom zaokružujemo 10 godina postojanja našeg benda. Album će biti žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada.” – najavljuje frontmen benda Kriki.

Mortal Kombat diskografija:

Diskografija

Mortal Kombat YT:
https://www.youtube.com/user/MortalKombatBend/videos

Iz opusa kao stvorenog za moshpit izdvajaju se hitovi “Nemoj biti emo”, “Seljačka buna”, i “Devedesete”, dok ih “Evrovizija” inspirira na sada već dugovječnu tradiciju organiziranja tzv. Antievrovizije, koncerta kojim svake godine izražavaju svoj stav i kritiku spram popularnog fenomena današnjice. Njihova obrada pjesme “Mala” benda Brkovi ne samo da im je priskrbila više od dva milijuna pregleda, već ih je uz spotovske pojave legendi Mikija (Six Pack), Dr. Popa (Atheist Rap), Shamse 69 (Brkovi) i mnogih drugih, sasvim zasluženo svrstala u sam vrh regionalne alternative čiji se live nastupi ne smiju propustiti.

Ulaznice:
– 40kn pretprodaja -> Dirty Old Shop (Tratinska 18)
– 50kn na dan -> Dirty Old Shop i Močvara

prodaja od 1.2.

———————————————-
Dostava Zvuka
Ferragosto JAM
Sviraj Stare

https://www.facebook.com/events/294018367983392/

Datum

22 Mar 2019 - 23 Mar 2019

Satnica

21:00 - 05:00

Lokacija

Klub Močvara
Zagreb, Trnjanski nasip bb, Hrvatska

Organizator

Ferragosto JAM
Email
noreply@facebookmail.com